Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Twee Werelden

P.J.G.A.Derix • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De aarde wordt in een ijzeren greep gehouden door een vijftal criminelen die de wereld naar zelfvernietiging drijven door de belangrijkste machtsblokken te beheersen en de aarde uit te putten.
  De 'gewone' mens maar ook het milieu tracht zich in deze helse, uitzichtloze wereld staande te houden. Een hopeloos scenario totdat er hulp uit een totaal onverwachte hoek lijkt te komen. Maar is dat ook zo.........

  De schrijver is in 1948 geboren in Roermond en momenteel woonachtig in het Noord- Hollandse Andijk. Tot zijn pensioen werkte hij als docent Nederlands in het voortgezet onderwijs. De schrijver noemt zijn werk een 'visionaire' roman. De hoofdpersonen Bair, Francien en Aha leven zowel in een fictieve als in een realistische wereld.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 286
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463456340
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Plotseling had hij het gevoel dat iets of iemand hem achtervolgde.Angstig keek hij om zich heen maar hoorde of zag niets.Alles leek uitgestorven. Geen mens die zich nog op straat waagde als de avond was gevallen. Geen lichtstreepje kwam door de vensters uit de grauwe, verwaarloosde voorgevels naar buiten. Verbeelding? De straatlantaarns stonden op dimlicht. Een verordening die sinds vorige maan in werking was getreden. De bedoeling was stroom te besparen zodat het terugverdiende geld weer in de zakken van de 'maffia-gang' kon verdwijnen.
Van Druten begon zich unheimisch te voelen. Nog enkele honderden meters en hij was thuis. Thuis, wat binnenkort zijn thuis niet meer zou zijn.
'Niks aan de hand, niks aan de hand,' probeerde hij zich in te prenten.'Er kan me niks gebeuren, niemand in geen velden te bekennen.'
Het groene licht maakte een zoemend geluid, alsof iemand in trans een mantra aan het uitvoeren is. Van Druten versnelde zijn pas maar het zoemen leek sterker te worden. Angstig nu, keek hij weer om zich heen. Niets, niets te zien! Hoe kon dat nu toch! Nog zo'n tweehonderd meter te gaan. Hij haalde alvast de sleutel van de voordeur uit zijn zak............ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen