€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het grote filter boek
  Het grote filter boek (boek)
 • Cover De Zuidelijke Eilanden
  De Zuidelijke Eilanden (boek)

Typisch Nederland

Sander Poppe • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  Dit boek is speciaal gemaakt om te laten zien hoe mooi Nederland is. Ondanks dat Nederland wordt volgebouwd heeft het nog vele mooie plekjes. Deze plekjes wil ik graag met u delen. Mijn ervaringen, belevingen en manier van werken probeer ik over te dragen door middel van verhalen en foto’s.

  Dat Nederland geen land is voor landschapsfotografen wil ik mede op deze manier ontkrachten. Wij hebben geen rotsige kusten, ruige berglandschappen of wilde rivieren. Nee, ons land is in dit opzicht uniek. Dit prachtige, platte kikkerlandje biedt uitdagingen voor landschapsfotografen. Mijn motto is: “Als je hier mooie landschapsfoto’s kunt maken kan je het overal ter wereld”.

  Maar dit boekje is meer. Het is ook genieten van mooie foto’s en verhalen. Sommige plekken hebben hun eigen verhalen of geschiedenis. Soms voel je de kou door de foto heen. Of de warme zonnestralen terwijl de zon prachtig voor je ondergaat. Het is daarom voor iedereen geschikt en een echte aanrader als u, net als ik, van Nederland houdt.
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 240mm x 170mm
  Aantal pagina's : 70
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  08-11-2017
  Inspirerend
  Een prachtig boek, met schitterende landschapsfoto's, gedrukt op een mooie kwaliteit papier waarop de foto's goed tot hun recht komen. Naast een beschrijving van de lokatie ook informatie over de gebruikte filters. Handig dus!

     Mooie kwaliteit papier
     Welkome info over gebruikte filters

  Geplaatst door uit Oss , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het paard van Marken

Dat het werk van een landschapsfotograaf niet over een nacht ijs gaat, is voor iedereen misschien wel duidelijk. In dit geval was het zelfs erg letterlijk.

Onderweg naar Marken, met heerlijk de kachel aan in de auto, zat ik nog te denken waar ik eigenlijk aan begonnen was. De temperatuur was ver onder de min tien graden. Een dubbel paar sokken en broek had ik aangetrokken en gewapend met muts en handschoenen trotseerde ik de koude wandeling naar het Paard toe. De wind voelde aan alsof het nog tien graden kouder was...
De omstandigheden waren precies zoals ik het hebben wilde. Nee, geen schuivende ijsschotsen. De wind stond precies verkeerd. Dit vond ik niet erg want dit hield in dat het erg rustig was bij het Paard van Marken. Achter mij zakte de zon weg, een paar kleine verdwaalde wolken aan de horizon waaiden over. Er werd aangeraden niet te ver het ijs op te gaan, er zaten namelijk luchtbellen onder. Levensgevaarlijk dus!

Een paar weken ervoor was ik er al eens geweest.
De locatie stond al lang op mijn lijstje. Het was een geslaagde dag en dat levert mij nu een extra voordeel op. Ik ken de omgeving dus heb ik van te voren over mijn compositie na kunnen denken. En met deze steenkoude wind maakt dat het werk voor mij nu gemakkelijker.

Een laag standpunt zorgt ervoor dat het hobbelige ijs op een duin van ijs lijkt. Het laatste zonlicht zorgt voor prachtig licht. Dit zijn momenten waar ik als landschapsfotograaf van kan genieten en waarom ik zo van mijn werk hou. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen