€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Universele Intelligentie

Akhturaa • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Dit boek legt uit dat het leven niet uit toeval heeft kunnen ontstaan. Er zit een intelligentie achter de creatie. Sommigen noemen deze intelligentie Allah, God of Engelenwezens. Het komt erop neer dat er een bron bestaat voor al het leven en intelligentie. De hoge wetenschap is terug te zien in de creatie om ons heen. Dit boek deelt indrukwekkende feiten over het menselijk lichaam, de natuur, insecten, voeding, planeten en meer! Verder zul je leren over intelligentie en onze verbinding met de universele intelligentie.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 135mm x 210mm
    Aantal pagina's : 202
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 09-2019
  • Inhoudsopgave
    Wat is Universele Intelligentie?
    Waar komt Universele Intelligentie vandaan?
    Zijn wij verbonden met Universele Intelligentie?
    Hoe toegang te krijgen tot Universele Intelligentie?
    Waar zien we Universele Intelligentie dan?
    Universele Intelligentie in de natuur
    Universele Intelligentie in het menselijk lichaam
    Universele Intelligentie in dieren en insecten
    Universele Intelligentie in voeding
    Wat is Intelligentie?
    Wat is Uitelligentie?
    Waar komt intelligentie vandaan?
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Wat is universele intelligentie? Wellicht heeft men hiervan gehoord, maar
weinig nog over begrepen. Dit boek brengt juiste kennis naar de lezer voor het juiste begrip. We zullen wonderbaarlijke feiten naar voren brengen, en daar zijn er genoeg van in het universum. Dit boek is bestemd voor de student van het leven, die opzoek is naar de waarheid en het doel in het leven. Met dit boek zul jij jouw bewustzijn doen vergroten. Het onderliggende doel is om het meeste in jou naar boven te brengen, voor jouzelf; dit noemt men ‘educatie’. Onder andere door jouw omgeving te leren kennen en te begrijpen.

Het boek “Universele Intelligentie” is een geweldig exemplaar voor degenen die nieuwsgierig zijn in het leven, en graag meer willen weten over zichzelf en de wereld om hun heen. Het draait allemaal om jou! Universele intelligentie is een onderwerp dat al eeuwen is besproken. Is het leven op planeet aarde toeval? Is het ons toevertrouwd? Is er een macht die dit allemaal tot stand heeft gebracht? Waar komt deze prachtige orde in de natuur vandaan? Is het Allah, God, met de Engelenwezens die ons leven hebben gerealiseerd? Hoe komt het dat deze vragen niet voor de hand liggen? Ben jij opzoek naar antwoorden? Dan zal dit boek inzicht geven op verschillende vlakken met betrekking tot universele wetenschap. In dit boekwerk zullen we verschillende vragen behandelen. Het gaat over voeding, dieren, insecten, zonnestelsel, atmosfeer, het menselijk lichaam en meer! Wat is onze verbinding met deze Universele Intelligentie? Ontdek het nu! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen