Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,30


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Urgentieschema's voor huisartsen

F. Buntinx • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit zakboekje is een hulpmiddel voor de huisarts om de eigen werkschema’s voortdurend te preciseren, te vergelijken en aan te vullen. Het is ook een unieke mogelijkheid om snel iets op te zoeken of na te kijken. Van de vijf vorige uitgaven van dit boekje werden vele duizenden exemplaren verkocht en het werd intensief gebruikt. Het geraakte echter verouderd en een nieuwe, wetenschappelijk sterker onderbouwde uitgave drong zich op. Net als in de vorige uitgaven berusten de schema’s op consensus binnen de Maasmechelse huisartsengroep.
  Dat de schema’s van vorm verschillen, ligt voor de hand. Het gaat immers om urgenties. Wat eerst moet gebeuren, staat ook eerst. Een meteen zichtbare diagnose wordt meestal niet besproken en wat minder belangrijk is, wordt niet vermeld. Wel geven de auteurs nadere toelichting wanneer zij dat om één of andere reden gewenst achten.
  FRANK BUNTINX is huisarts in Maasmechelen en hoogleraar aan de afdelingen Huisartsgeneeskunde van de K.U. Leuven en de U. Maastricht. Hij is researchcoördinator binnen het Leuvens Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde en projectleider van Intego.
  BRUNO BEMELMANS is huisarts in Maasmechelen.
  BERT AERTGEERTS is hoogleraar aan de faculteit Geneeskunde van de K.U.Leuven en afdelingshoofd van het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde (ACHG).
  Hij is tevens huisarts in Wilsele.
  Reeks: ACHG
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 136mm x 201mm
  Aantal pagina's : 160
  Uitgeverij : Acco België
  ISBN : 9789033484834
  Datum publicatie : 06-2011
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,30


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen