€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Van gebroken naar gered

Lees & Schrijfboek

Larissa Berrenchina • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Ik heb alles gedaan wat God verboden heeft, om er vervolgens achter te komen dat Hij het enige was wat ik nodig had. Jarenlang heb ik in een waanwereld van hoogmoed, lust, geestverruimende middelen en vluchtgedrag geleefd. Ik creëerde een veilige identiteit voor mezelf als 'jonge zelfverzekerde zakenvrouw' zodat ik niet bezig hoefde te zijn met de pijn die onder dit schild verborgen zat. Jezus heeft mij bevrijd. En als Hij dit bij mij kan, dan kan Hij het zeker ook bij jou. Hij heeft mij laten sterven aan mijn oude bestaan om een nieuw levenspad te kunnen bewandelen. Dat betekende alles aankijken waar ik liever voor wegkeek. We zoeken namelijk allemaal naar dingen die ons gevoel van leegte (tijdelijk) opvullen, terwijl het enige wat we daadwerkelijk nodig hebben Zijn reddende liefde is. Dit boek neemt je mee op een weg waarin je geïnspireerd kan raken om dat los te laten wat jou niet langer dient. Om te sterven aan je zonden, en een nieuw levenspad te bewandelen vol rust. Deze gebroken wereld maakt het je moeilijk om de ruis van de lijn te filteren, en daar helpt dit boek je een handje bij. Weg van de waanzin, terug naar de waarheid.  Schrijven is magisch. Als we schrijven gebeurt er van alles in ons brein. Al schrijvend leren we over onszelf, verwerken we ervaringen en soms complexe emoties. Wat geschreven staat brengt ons een bepaalde helderheid die er niet is wanneer we over iets denken of praten. Schrijven kan ons bijna onbewust met de neus in de goede richting zetten. Om deze reden heb ik aan dit boek de nodige schrijfopdrachten toegevoegd. Op deze manier kun jij gelijk aan de slag met het integreren en implementeren van de inzichten uit het boek.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 190
  Uitgeverij : Larissa Berrenchina
  ISBN : 9789464438383
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  ▪ Voorwoord (blz. 7)

  ▪ Waar kom je vandaan? (blz. 19)

  ▪ Brief aan kleine, gebroken Larissa (blz. 33)

  ▪ Les 1: Invloed van familie en cultuur (blz. 41)

  ▪ Les 2: Minder streven, meer leven (blz. 73)

  ▪ Les 3: Hoogmoed komt voor de val (blz. 89)

  ▪ Les 4: Verbinding en eenvoud omarmen (blz. 96)

  ▪ Les 5: Van gebroken naar gered (blz. 106)

  ▪ Les 6: Christendom zoals het bedoeld is (blz. 117)

  ▪ Waar ga je naartoe? (blz. 135)

  ▪ Brief aan oudere, wijzere Larissa (blz. 172)

  ▪ Dankwoord (blz. 180)

  ▪ Nawoord (blz. 183)
 • Reviews (8,5 uit 5 reviews)

  31-08-2022
  Inspirend boek wat je bewust maakt!
  Inspirend boek en herkenbaar omdat we allemaal in ons leven op een punt (durven) stilstaan en achterom kijken wat het leven ons tot dusver gebracht heeft. Larissa beschrijft heel open en eerlijk mooi hoe dat pad voor haar is geweest. Haar struggles, haar visie op de woke waanzin en hoe God haar op weg hielp naar een andere levensstijl. Ben je net zoals ik nieuwsgierig geworden naar haar verhaal dan kan ik je dit boek echt aanbevelen!

     Leest makkelijk weg!

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  31-08-2022
  Hartstikke genoten van de audio versie
  Ik heb het audioboek gedownload omdat ik vaak druk ben met van alles, en zo vond ik toch een moment om naar dit boek te luisteren. De manier waarop ze dit verhaal overbrengt heeft mij enorm doen denken aan de manier waarop ik leef en handel. Ik ging van het druk bezig zijn met van alles naar rustig zitten op de bank, en zat helemaal in het verhaal. Ik raad dit boek aan een ieder aan!


  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  20-08-2022
  De weg van de Waarheid
  Dit boek is echt een aanrader! Het is een heel interessant, goed ,eerlijk en scherp geschreven boek die de lezer aan het denken zet, Larissa durft zich heel kwetsbaar op te stellen .Ik hou hiervan. Zij is een witte raaf in onze snelkookpan maatschappij


  Geplaatst door uit Gouda
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  16-08-2022
  Minder schokkend dan ik had verwacht
  Wat ze schrijft voelt voor mij als natuur. Mijn zoontje is nu 10 weken en niks is meer zo belangrijk als voor hem zorgen. Net als voor mijn man, honden en mijn thuis. Fijn dat je deze boodschap verspreid.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-08-2022
  Verfrissend en de waarheid
  Ik vond het zo fijn om te lezen wat Larissa heeft geschreven en hoe zij haar leven nu richt op alles wat echt belangrijk is. Mooi, integer en autonoom. Ik raad dit boek zeker aan, aan iedereen die voelt dat er iets niet klopt in deze maatschappij

     Eerlijk
     Leerzaam

  Geplaatst door uit Hilversum , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen