€ 13,90

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vanwege zijn tere huid

Hans van Driel, Marja Poulussen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vanwege zijn tere huid wil niemand met Sam Salamander spelen, bang om hem te beschadigen. Verdrietig besluit hij af te reizen naar verre streken. Maar zijn dierenvrienden in het ven laten hem niet in de steek.
  Dus gaan ze met z’n allen op pad, een spannend avontuur tegemoet.

  Een meeslepend verhaal over vriendschap en jezelf blijven.
  Voor kleine en grote mensen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 160mm x 160mm
  Aantal pagina's : 48
  Uitgeverij : Fugato
  ISBN : 9789083071428
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 13,90

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Tot nu toe verliep de reis voorspoedig. Geen rietkragen of zwanennesten waar ze in vastdreven. Op een gegeven moment zagen ze aan de slootkant twee kinderen met een schepnetje spelen. Die staken verbijsterd hun hand op toen ze langsdreven, waarna Takkie Eekhoorn een koninklijke buiging maakte.

Elly Eend ontpopte zich als een verkenner. Af en toe vloog ze een flink stuk vooruit om te patrouilleren. De oevers van de sloot waren nu begroeid met knotwilgen en grote bossen kleine lisdodde. Je kon merken dat het april was. Een bruine kikker deed zich op een dode tak tegoed aan een maaltje larven en zwaaide vrolijk naar de dieren op het vlot.

Takkie Eekhoorn hield kwiek en alert als altijd de wacht. Na een tijdje zag hij in de verte een scherpe bocht. Ha, daar om de hoek kwam Elly weer aanvliegen. Maar wat vloog ze hoog en onrustig! Zo had Takkie haar nooit eerder gezien. Met wijd opengesperde ogen landde ze vlakbij het vlot in het water. Luid spetterend en buiten adem deed ze haar verhaal.
‘Achter de bocht schuilt gevaar,’ snaterde ze opgewonden. ‘Dat gaan jullie niet overleven. We moeten iets verzinnen, want jullie drijven je ondergang tegemoet.’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen