€ 17,90

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Wintertranen
  Wintertranen
 • Cover 1
  1

Vecht voor jou

Boek I van Luc en Hannahs verhaal

Emma Anna • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wanneer Hannah Mackenzi een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open.
  Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.
  Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde.
  Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was.
  Sterker nog: hij komt erachter dat hij het 'thuis' dat hij voor lief nam toen zijn vader nog leefde, terugvindt in Hannah.
  Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel. Vooral als blijkt dat de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 258
  Uitgeverij : EmmaAnna
  ISBN : 9789463454834
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 1 reviews)

  23-11-2018
  Goed boek?
  Zeer mooi boek. Emma Anna mag hier zeker trots op zijn.

     Goede cover
     Leuke schrijfstijl

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 17,90

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Hannah, alsjeblieft. Laat die man toch met rust,’ bracht Fie boos uit. ‘God, ik geef jou nooit meer alcohol. Raar mens.’
De man negeerde haar en dronk gefrustreerd van zijn pils.
‘Maar, je bent eigenlijk wel best… een lekker ding,’ gaf Hannah overdreven en hikkend toe, terwijl ze hem uitvoerig bekeek. Zijn kaak verstrakte en hij bleef voor zich uit kijken. ‘Je…’
En toen ging het mis. Haar gehele maaginhoud kwam naar boven en ze spuugde met volle kracht haar kant-en-klare lasagne uit. Daarna volgde nog een golf van controleverlies en zuur. Hannah huilde. Ze voelde zich zo smerig. Tot haar opluchting was ze weer een stuk helderder. Dat wist ze omdat ze zich ineens afvroeg wat ze in godsnaam allemaal had gezegd. Maar tot haar schrik zag ze dat de man volledig onder haar braaksel zat.
‘Nou ja zeg! Hannah!’ hoorde ze Fie ergens in de verte roepen.
De man was sprakeloos en hield vol afschuw zijn armen half op. ‘Kun je niet een andere kant op kotsen, dame?!’
‘O, het spijt me echt heel erg, meneer…’ De tranen stonden in haar ogen. ‘Sorry!’ Ze sloeg haar hand voor haar mond, voor het geval hij nog een portie over zich heen zou krijgen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen