Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,75


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Veerkracht voor veertigplus

Marie Klaren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hun lotgevallen zijn verschillend, maar er is iets wat de veertigers en vroege vijftigers in dit boek bindt. Ergens in hun middenjaren ontdekken ze dat wat ze tot dan toe altijd in werk en leven deden, niet meer vervullend is. Beproefde strategieën om uit deze 'midlife-impasse' te komen, hebben hun effectiviteit verloren. Ze zitten vast, voelen een leegte of twijfelen over de toekomst.

  De lezer krijgt in dit boek de gelegenheid om een eindje met hen op te lopen in hun zoektocht naar de volgende stap. Dit zoekproces krijgt inhoud en richting door hun volledige bewustzijn aan te spreken: naast het bewuste denken en analyseren onderzoeken ze via het onbewuste innerlijke hindernissen en herontdekken ze hun veerkracht en hun vermogens. Toepassing van trance en hypnotherapie helpt hen de weg te vinden naar de verscholen antwoorden in hun onbewuste. Om vitaal en energiek de tweede levenshelft in te gaan is het niet altijd nodig om grote beslissingen te nemen of om een radicale ommezwaai te realiseren. Als er beweging kan ontstaan om een volgende stap op het levenspad te zetten, is een belangrijk resultaat bereikt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 211mm
  Aantal pagina's : 179
  Uitgeverij : Gopher
  ISBN : 9789051799477
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,75


niet beschikbaar

niet beschikbaar

5-7 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen