Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vegan Familie

Maik Süter • Boek • hardback

 • Samenvatting
  125 aantrekkelijke, herkenbare en kindvriendelijke plantaardige recepten. Plus 25 pagina’s hapklare antwoorden op logische vragen over de stap naar een vegan lifestyle voor gezinnen met kleine (en grote) kinderen In Vegan Familie geven auteurs Maik en Jessica Süter antwoord op belangrijke vragen: Is vegan wel geschikt voor kinderen? Hoe zit het met tekorten? Waarom eigenlijk vegan, in plaats van vegetarisch? Hoe ga ik om met sceptische familie en vrienden? Alle feiten die pleiten voor een plantaardige lifestyle komen aan bod. De kennis is én wetenschappelijk onderbouwd én gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van de auteurs met de plantaardige opvoeding van hun eigen jonge kinderen. De informatiedichtheid is hoog, de toon licht, aanstekelijk en begripvol. Dit deel van Vegan Familie kwam tot stand in samenwerking met huis- en leefstijlarts Walter Bouwmans en diëtist en wetenschappelijk onderzoeker Wendy Walrabenstein.

  Met dit boek zit je in één keer gebakken voor verjaardagen, zomerse barbecues, lazy Sundays, pizza nights en feestdagen zoals Pasen en kerst. Eigenlijk voor élk moment dat je viert! Plantaardig(er) gaan leven? Met het hele gezin? Maar hoe dan?! En waarom eigenlijk vegan, in plaats van vegetarisch? Hoe zit het met tekorten? Kan ik als vegan veilig borstvoeding geven? Hoe krijg ik alle neuzen dezelfde kant op en hoe ga ik om met sceptische familie en vrienden? Het is nogal wat, zo’n stap. De makers van Vegan Familie snappen dat, want: been there, done that! In het eerste deel van dit boek, vertellen ze je alles wat je moet weten om succesvol over te stappen. Alle kennis die ze met je delen is gebaseerd op onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met een huisarts en een diëtist. Met ruim 125 recepten in Vegan Familie heb je zomaar een enorme berg inspiratie in handen voor alle soorten etentjes en voor elke gelegenheid. De recepten zijn zo samengesteld dat je er alle monden mee kunt voeden, van de allerkleinsten tot de hongerige monden van opgeschoten pubers. Plantaardig(er) leven met familie en vrienden is nog nooit zo makkelijk geweest. Maik en Jessica Süter zijn de oprichters van Veganrevolutie.nl. Met dit platform, maar ook met hun kookboeken, kookvideo’s, online coaching, blog en nieuwsbrieven, willen ze zoveel mogelijk mensen inspireren om een plantaardig(er) leven te leiden. Een plantaardige leefstijl kent namelijk alleen maar winnaars: gezonde, gelukkige mensen, gelukkige dieren en een leefbaar klimaat. Zelf maakten Maik en Jessica de overstap naar de plantaardige leefstijl in 2015. Inmiddels zijn ze de trotse ouders van twee kerngezonde kinderen: Maas en Noor, die honderd procent veganistisch opgroeien.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 178mm x 247mm
  Aantal pagina's : 308
  Uitgeverij : Tastebudz
  ISBN : 9789082791624
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  INLEIDING 08 WAAROM VEGAN? 10 IS VEGAN WEL GESCHIKT VOOR KINDEREN? 16 HOE VOORKOM JE TEKORTEN? 22 8 TIPS VOOR EEN MAKKELIJKE OVERSTAP 29 HOE KOOK JE MET DIT BOEK? 33 Verjaardag 36 Drankjes 76 Sport 88 Lunchbox 94 Smeersels 100 Borrelplank 112 Lazy sunday morning 118 Pizza night 130 BBQ 136 Feestdagen 154 Familie 202 INDEX 306 DANKWOORD 310
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen