Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verhalen uit Aldur

Floris Hissink • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Aldur, een wereld gevuld met magie, mysterie, dromen en politiek. In deze vier verhalen word je meegenomen om deze wereld te ontdekken.

  Nessa reist samen met een onwaarschijnlijk gezelschap door de woestijn. Op zoek naar een onbekende schat. Niet alleen brengt de omgeving gevaren met zich mee. Kan de groep ze hun verschillen opzijzetten en samenwerken om de schat te bemachtigen? Of zullen ze door hun egoïsme en machtslust in een eigen gemaakte val trappen?

  Na een lange reis komt een soldaat eindelijk terug in zijn thuisland. Met een essentieel bericht in hand moet hij de rest van de reis door de wildernis van het moeraslandschap maken. Vermoeid en gewond komt hij onverwachts iemand tegen, ‘tante’.

  Krijg een kijkje in het hoofd van Jalgoth, een demon die meeleeft met ieder zijn gevoel. Na decennialang gevoed te hebben aan de dromen van anderen, is de smaak weg. Op zoek naar iets waar hij weer van zal voelen krijgt hij een offer dat hij niet af kan slaan.

  In Galim, de stad van bruggen, staat een belangrijk debat op de agenda. Matthias Kardic, politicus en hoofd van een van de vier belangrijkste families van Vidurin. Koste wat het kost wil hij de neutraliteit bewaren in de oorlog die langzaam zijn land wurgt. Maar hoe lang houdt hij zijn hoofd nog boven water?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 98
  Uitgeverij : Floris Hissink
  ISBN : 9789464068535
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen