Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Wespennest
  Wespennest (boek)
 • Cover Van bed naar beter
  Van bed naar beter (boek)

Verhuisd

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Drie stellen maken kennis met elkaar op het feest van de weduwe Liz Kitch nadat ze zijn verhuisd naar een mondaine badplaats. Terwijl men vrolijk verder danst, vindt iemand een lichaam in de vaargeul.

  De kinderloze Pieter en Carmen hopen op een beter leven. En Kim hoopt dat de kinderen Max en Sanna het naar de zin gaan krijgen en dat Roel nu eindelijk eens gaat relaxen. Helaas moet Max naar het ziekenhuis. Paul en Shanice gaan varen en proberen volop te genieten van het leven. Maar Shanice krijgt last van een mysterieuze gezondheidskwaal en van de boze buien van Paul. Waarin zijn ze verzeild geraakt?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 400
  Uitgeverij : Simons
  ISBN : 9789463459181
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

... een vergulde vlaggenstok kop met een vlag die achterop zit valt op. Heel chique. ‘Na het eten ga ik kijken,’ beloof ik. ‘Wat zei je? Ga je straks varen?’ vraagt Pieter, die woorden op elkaar vindt lijken en er soms naar moet raden. ‘En laat dat stomme Brabantse accent nu even zitten,’ zegt hij plagerig en knipoogt. ‘Zo kan ik je niet verstaan, dat weet je toch wel.’
Door zijn gehoorverlies moet ik hem aankijken, dan verstaat hij het beter. Pieter was na het ongeluk een ander mens geworden. Hij wilde meer genieten van het leven en zich niet meer door een ander op laten jagen, op het werk. Pieter... ×
SERVICE
Contact
 
Vragen