Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verloren verbinding

Delano Gonzalez • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wanneer eindigt behulpzaamheid en begint medeplichtigheid?

  Ricardo is liever lui dan moe en een makkelijke prater. Hij volgt een taalcursus in Spanje, als voorbereiding op het vinden van zijn biologische vader. Wanneer hij een uitstapje naar Granada maakt en in de bar een koffie bestelt, maakt Susana deze voor hem. Zij is een scherpe en hardwerkende Argentijnse met heimwee, die vooral zichzelf zoekt. Door haar relatie met Carlo blijft ze in Spanje. Vooralsnog, want haar vriend is niet zo zuiver als gedacht.

  Door een ontvoering en DNA-onderzoek, raken beiden verstrikt in een netwerk dat hun levens ingrijpend verandert. Ze zullen moeten reizen, weten niet meer wie te vertrouwen is en gaan ook aan zichzelf twijfelen. Waarom doet de recherche zoveel moeite voor Ricardo en moet Susana juist uit hun handen blijven? De grens tussen goed en fout is bijna onmogelijk te bepalen. Verandering van Ricardo's nonchalante gedrag en Susana's integere houding is cruciaal om niet ten onder te gaan.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 313
  Uitgeverij : DColumns
  ISBN : 9789082129533
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 4 reviews)

  13-06-2021
  \'Verloren verbinding\' blijft je bij!
  Thriller, neemt je direct mee vanaf het begin, heeft een mooie spanningsboog en is spannend tot de allerlaatste zin. Het boek beschrijft - parallel - de levens van een jonge vrouw en een jonge man die aan het begin en aan het einde elkaar (weer) ontmoeten en in die tussentijd, onbedoeld en los van elkaar, in een misdaadomgeving belanden en van alles meemaken op meerdere continenten. Het boek eindigt in een verrassend happy end. Het boek is knap geschreven, laat zich vlot lezen en laat de indruk achter dat het ging om een werkelijk plaatsgevonden gebeurtenis. Verloren verbinding is de rode draad door het hele boek heen.

     Pageturner!
     Wil graag weten hoe het afloopt.

  Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  27-04-2021
  Een boek dat je meteen meeneemt op reis.
  Een heerlijk boek wat je meteen pakt en meeneemt naar zonovergoten gebieden, waarbij lokale muziek, cultuur en lekkernijen je zintuigen prikkelen. Een mooi opgebouwde verhaallijn, die je meeneemt in de levens van de hoofdpersonen die niets vermoedend een reis tegemoet gaan. Elke bladzijde wil verorbert worden door de lezer, omdat het zo mooi en uitgebreid beschreven is. Prachtig mooi verwoord en in alle kleine details door de schrijver uitgelegd. Met trots mag ik zeggen dat dit een van mijn favoriete boeken is. Delano, complimenten voor deze roman, en ik kijk graag uit naar je volgende boek!

     Tot in detail beschreven omgeving
     Prachtige opbouw van verhaal

  Geplaatst door uit Heiloo , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  18-04-2021
  Spannend boek
  De auteur neemt je mee door verschillende landen, waar steeds iets spannends gebeurt. Echt een aanrader.

     Je wilt blijven lezen, zó spannend.
     Je kan niet stoppen met lezen

  Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  06-01-2021
  Onderhoudend boek
  Ik heb dit boek met veel plezier gelezen. De zoektocht en de reis van de respectievelijke hoofdpersonen is onderhoudend en verrassend. De sfeer in de verschillende landen en de onrust van de hoofdpersonen is mooi weergegeven.

     Onderhoudend en verrassend

  Geplaatst door uit Deventer , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Met goedgevulde maag verlaat ik de bar en loop ongetwijfeld vele kilometers door de stad. Ik geniet van de sfeer en al het moois dat Granada te bieden heeft. Bij Plaza Nueva blijf ik hangen. Op dit plein zit je midden in de stad, maar de relatieve rust is heerlijk. Een heel aparte combinatie. Op een terras zie ik dat het hier heel goed toeven is. Een kind van een jaar of twee speelt enthousiast met zijn moeder en verderop zit een stelletje van een jaar of zestien, zeventien, elkaar onophoudelijk te strelen en kussen. Aan hun rechterkant blowt een groepje.
Ik denk terug aan de periode dat ik dit zelf ook deed, met die foute vrienden, en ben blij dat het bij die taakstraf is gebleven. Wat was ma ontzettend boos en teleurgesteld. Haar enige zoon, veertien jaar jong, die wekenlang onkruid moest wieden na een mislukte greep in de kas van het buurtwinkeltje. Godzijdank kwam ik voor de eerste keer met de politie in aanraking en was de kinderrechter heel coulant. Dan kun je maar beter van rijkelui stelen. Daar krijg je immers een bonus van.

* * *

Bij het vliegveld kijken we elkaar aan. Net als hij, zal ik een blik in mijn ogen hebben die zowel angst als hoop aangeeft.
“Zie ik je binnenkort weer?”, probeer ik een min of meer positief einde aan ons samenzijn te maken.
“Voor jou zou dat waarschijnlijk geen goed teken zijn”, merkt hij op. “Maar zodra ik meer weet over het hoe en wat in Puerto Rico, laat ik van mij horen. Ik houd in de gaten wanneer je bent geland, zodat ik je kan bellen. Ik heb trouwens nieuwe lenzen voor jou besteld, daar bij de benzinepomp. Op Puerto Rico krijg je die overhandigd. Pas goed op jezelf.”
We geven elkaar een knuffel, waarop ik naar de vertrekbalie sjok. Ondanks dat 'ze' naar mij op zoek kunnen zijn, loop ik vrij rustig in de vertrekhal. Misschien omdat ik in korte tijd al aardig bedreven ben geraakt in liegen en bedriegen. Het lijkt de normaalste zaak van de wereld geworden. Zou het bij Carlo eveneens zo zijn begonnen? Iemand een gunst willen verlenen, in een web van intriges terechtkomen, op de vlucht slaan en vervolgens overal je hachje proberen te redden?
Ik slik en denk terug aan hoe het bij Carlo is geëindigd. Zou het niet beter zijn mijzelf bij de politie aan te geven? Ze zullen mij vast langdurig verhoren, maar wat heb ik te verliezen? Wat heb ik misdaan? Of zullen ze mij als medeplichtig zien, omdat ik een relatie met hem had? Maar ik wist van niets. Dat moet toch te geloven zijn? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen