€ 25,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover Zuur
    Zuur (boek)

Vet

Bas Robben • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Bas Robben weet het zeker: vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek 'Vet'. Vet geeft een gerecht niet alleen smaak, het heeft ook een functie in de keuken. En dus gaan we conserveren, frituren, konfijten, infuseren en bakken. In 'Vet' tref je niet alleen spannende recepten, maar ontdek je bijvoorbeeld ook de functie van boter in bladerdeeg. Vet conserveert je zelfgemaakte rilette, maakt je Utrechtse sprits bros, geeft een krokant laagje aan je friet en geeft textuur aan je mayonaise. Bas duikt in de verschillen tussen verzadigde en onverzadigde vetten en gebruikt onder andere reuzel, schmaltz, ossenwit, ghee en zelfgekarnde boter. Met goede en leuke theoretische achtergrondinformatie, leer je klassiekers als confit de canard, Zeeuws spek en Italiaanse lardo maken, maar ook aantrekkelijke recepturen als Taiwanees gefrituurde kip met veel te veel witte peper, softijs van mascarpone met granaatappelmelasse en Japanse ramen met een flinke lepel reuzel. Natuurlijk sluit Bas af met een paar lekkere cocktails waarin vet ook een rol speelt.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 211mm x 287mm
    Aantal pagina's : 224
    Uitgeverij : Good Cook B.V.
    ISBN : 9789461431837
    Datum publicatie : 03-2018
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen