Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 47,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Voeten en reuma
  Voeten en reuma (ePUB)

Voeten en reuma

Elleke Huijbrechts • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Boek leert hoe je voetonderzoek verricht

  Elk hoofdstuk bevat casus en kennistest

  Boordevol praktische tips

  In dit boek krijg je antwoord op de vraag wat reuma is en welke complicaties zich (kunnen) voordoen aan de voeten. De voet staat centraal: zowel huid- en nagelproblemen, als afwijkingen in voetvorm en voetfunctie, vaat-  en neurologische problemen en de preventie daarvan worden besproken. In heldere bewoordingen worden de consequenties van verschillende vormen van reuma, voetproblemen en mogelijke therapieën behandeld. Ook wat goede schoenen zijn voor reumapatiënten wordt uitvoerig belicht.
  In Voeten en reuma leer je welke voetklachten bij mensen met een reumatische aandoening kunnen voorkomen, hoe een voetonderzoek moet worden uitgevoerd en wat de rol is van de medisch pedicure en podotherapeut. Voor andere (para)medici (in opleiding) geeft dit boek ook nuttige tips en is kennisverrijkend. Het boek Voeten en reuma staat boordevol praktische tips en er is een handig trefwoordenregister.
  Gezien de verhelderende informatie, met waar nodig verklarende tekst, is het zeer toegankelijk voor de geïnteresseerde reumapatiënt zelf.
  Margreet van Putten is arts (n.p.) en ervaren docent/spreker/auteur als het gaat om voeten en behandelen van voetklachten. Elleke Huijbrechts (Msc) is podotherapeut en docent/onderzoeker op het gebied van reuma en voetzorg. 
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 240mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036823777
  Datum publicatie : 10-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 47,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen