€ 27,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vogels van Nederland

Rodny Stolk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Beste Vogelgids van Nederland voor zowel beginnende als gevorderde vogelaars. Met meer dan 500 vogelsoorten en 2000 foto's is dit de meest complete Nederlandse vogelgids in zakformaat. Deze vogelgids is gemaakt door ervaren vogelaars voor vogelaars. Bij iedere vogelsoort vind je een QR code die verwijst naar alle foto's en geluiden op Waarneming.nl zodat je alle informatie altijd binnen handbereik hebt.

  De beste Nederlandse vogelgids geschikt voor iedereen. Zowel voor de beginnende vogelaar als de gevorderde. Alle in Nederland waargenomen vogelsoorten (meer dan 500 soorten) in één handige zakgids. Het voorwoord is geschreven door Jochem Myjer en de gids bevat meer dan 2.000 vogelfoto's. Iedere foto is voorzien van handige pijltjes voor de belangrijkste kenmerken. Per vogelsoort is er een handige QR code opgenomen die verwijst naar nog meer foto's, videofragmenten en geluidsopnamen van de vogelsoorten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 123mm x 200mm
  Aantal pagina's : 400
  Uitgeverij : Vogelinformatiecentrum Uitgeverij / Natuur Digitaal
  ISBN : 9789082515930
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord van Jochem Myjer en een zeer uitgebreide inleiding over hoe je een betere vogelaars wordt. Daarna volgen soortbeschrijvingen van circa 540 verschillende vogelsoorten met meerdere afbeeldingen per vogelsoort.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen