€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Volg het kompas in de hand van God deel 4
  Volg het kompas in de hand van God deel 4 (boek)
 • Cover Onderduiken bij de bezetter
  Onderduiken bij de bezetter (boek)

Volg het kompas in de hand van God deel 1

de geestelijke wereld

P.H. Palmbergen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit is het eerste deel van een serie van negen boeken met overdenkingen en openbaringen.
  In dit boek wordt aandacht besteed aan het feit dat we niet hebben te strijden tegen vlees en bloed, maar tegen de geestelijke wereld. In zesentwintig overdenkingen wordt een antwoord gegeven op veel vragen. De basis van de Bijbel zijn de bronteksten, die steeds weer door gevonden stukken die eeuwenlang verborgen zijn gebleven bevestigd worden, maar die zijn nooit aangevuld met nieuwe feiten. Ook de Dode Zeerollen wijken niet af.
  Op basis van de Bijbel geeft dit boek een beeld van belangrijke zaken in de geestelijke wereld. Een karakteromschrijving van God. Dat er meerdere mogelijkheden zijn om in de hemel te komen. Ook over het eeuwige leven, de hemel en de bescherming van Israël.
  Dat de eindtijd vroeg of laat komt, is duidelijk en ook de reden waarom. Het christendom, de islam en het Joodse geloof hebben dezelfde broninformatie als basis echter het grote onderlinge verschil ontstaat rond Abraham. De uitleg van de geestelijke wereld zorgt voor grote verschillen en strijd onder het vlees en bloed.
  De innerlijke rust kunt u ook bereiken op het hoogste niveau van God. U zult er natuurlijk wel wat voor moeten doen en wat voor moeten laten, maar God vraagt nooit teveel.
  Niemand is volledig te vertrouwen maar God wel.

  “Volg het kompas in de hand van God” is een serie van negen boeken met de titels:

  De geestelijke wereld. De groei van het geloof. De gevoelszaken. Het goede. Het kwade.
  De liefde, vriendschap en relaties. De pijn en het verdriet. De tevredenheid en het geluk.
  Vaster in het geloof.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 182
  Uitgeverij : St. Food For Free Foundation
  ISBN : 9789463450713
  Datum publicatie : 02-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  28-03-2017
  Ook een boek om vaker te lezen
  Volg het kompas in de hand van God, openbaringen na een bijna dood ervaring. Voor de dood “gered” was de auteur P.H. Palmbergen ruim een jaar lang veel van zijn geheugen kwijt, ook had hij een slechte concentratie. Na enkele kerkbezoeken en een gezamenlijk gebed werd hij een soort doorgeefluik. Ineens kwamen er elke dag overdenkingen die hij opschreef, in een jaar tijd voldoende voor de serie “ Volg het kompas in de hand van God”, in totaal negen boeken. De eerste twee delen zijn nu uitgegeven. Heel bijzonder dat er dan ineens zulke mooie openbaringen komen. Het boek De geestelijke wereld heeft mij vele boeiende nieuwe inzichten gegeven. In onze tijd is het voor veel mensen moeilijk volledig op God te vertrouwen. Omdat de sociale media steeds sneller groeit en lijkt te winnen van de kerkbezoeken en de onderlinge sociale controle, zijn we belangrijke zaken kwijtgeraakt die we moeten vervangen.De roepingen van God zijn al eeuwen lang bezig en versterken het evangelische gedachtegoed. Door de toegankelijke manier van schrijven, de overtuigingskracht en de goede onderbouwing zijn deze boeken voor iedereen en zeker voor elke christen met veel plezier en instemming te lezen. De boeken leggen een krachtig fundament in uw leven. De frisse en praktische boeken zullen altijd uw stille tijd extra waardevol maken. Ze zijn een absolute aanrader voor iedereen die gelooft in God en voor iedereen die meer wil weten van het christelijk geloof. U kunt uw ziel bewustzijn verder ontwikkelen met deze kernachtige boeken. Volg het kompas in de hand van God; zorg dat u blijft geloven, wat er ook met u gebeurt: Alleen zo kunnen we allemaal innerlijke rust, vrede, blijdschap en vervulling hebben in ons leven. U kunt zo'n leven leiden, door bewuste keuzes te maken, want het komt niet vanzelf. Iedereen heeft hulp nodig om goede keuzes te maken, om problemen te overwinnen en positief in het leven te staan. Iedereen draagt het eigen kruis en voor iedereen lijkt het even zwaar. God verwacht verbreding van het geloof en het vertrouwen in hem van elke christen in het leven. Het geheim van de geestelijke kracht is voldoende kennis hebben van Godswoord. Lees in de boeken of luister naar de voorlezer, laat het woord van God tot leven komen in uw hart! U gaat niet meer van een afstand toekijken, maar u gaat het zelf ook toepassen in uw dagelijks leven. Elk hoofdstuk geeft een oplossing en kracht voor problemen die iedereen kan hebben: Deze boeken die elk in een dag te lezen zijn van het begin tot het einde,zijn boeken waarin u regelmatig weer zult willen lezen. Ze zijn ook geschikt om als gezin uit voor te lezen en gezamenlijk te lezen. Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! Filippenzen 4:4.

     Verhelderend en duidelijk
     Wachten op de andere boeken

  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen