€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Volg het kompas in de hand van God deel 4
  Volg het kompas in de hand van God deel 4 (boek)
 • Cover Onderduiken bij de bezetter
  Onderduiken bij de bezetter (boek)

Volg het kompas in de hand van God deel 2

de groei van het geloof

P.H. Palmbergen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit is het tweede deel van een serie van negen boeken met overdenkingen en openbaringen. In dit boek wordt aandacht besteed aan het feit dat het Christelijk geloof door de eeuwen heen door meerdere grote rijken op aarde verspreid is.
  In drieëntwintig overdenkingen wordt de verspreiding van het Christelijke geloof over de aarde onder de diverse culturen besproken. Omdat God al eeuwen roept zijn er in vele oude culturen spreuken en gezegdes die enorme raakvlakken hebben met het Christelijke geloof. Ook hebben andere geloven en religies grote raakvlakken met het Christelijk geloof.
  Openbaringen van God kunnen dus op een eigen manier of passend in een cultuur zijn uitgelegd. Aanhangers van Christendom zijn nu wereldwijd verspreid en één op de drie personen op aarde is nu Christelijk. Na de tweede wereldoorlog kwam meer vrijheid en gelijkheid onder de mensen.
  Dit was erg goed voor het verspreiden van het Christendom. En na 1980 is het Christianity ontstaan. Dit is enige culturele opname in het Christelijke geloof. Dit is de basis geworden waardoor het Christelijk geloof in veel meer landen werd aangenomen en hard doorgroeide.
  De groei (geschiedenis) van het geloof beschrijft de oudheid van culturen en spreuken en gezegdes die Christelijke zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 234
  Uitgeverij : St. Food For Free Foundation
  ISBN : 9789463450782
  Datum publicatie : 03-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  28-03-2017
  Mooie wijze woorden
  Volg het kompas in de hand van God, openbaringen na een bijna dood ervaring. Voor de dood “gered” was de auteur P.H. Palmbergen ruim een jaar lang veel van zijn geheugen kwijt, ook had hij een slechte concentratie. Na enkele kerkbezoeken en een gezamenlijk gebed werd hij een soort doorgeefluik. Ineens kwamen er elke dag overdenkingen die hij opschreef, in een jaar tijd voldoende voor de serie “ Volg het kompas in de hand van God”, in totaal negen boeken. De eerste twee delen zijn nu uitgegeven. In onze tijd is het voor veel mensen moeilijk volledig op God te vertrouwen. Omdat de sociale media steeds sneller groeit en lijkt te winnen van de kerkbezoeken en de onderlinge sociale controle, zijn we belangrijke zaken kwijtgeraakt die we moeten vervangen.De roepingen van God zijn al eeuwen lang bezig en versterken het evangelische gedachtegoed. Door de toegankelijke manier van schrijven, de overtuigingskracht en de goede onderbouwing zijn deze boeken voor iedereen en zeker voor elke christen met veel plezier en instemming te lezen. De boeken leggen een krachtig fundament in uw leven. De frisse en praktische boeken zullen altijd uw stille tijd extra waardevol maken. Ze zijn een absolute aanrader voor iedereen die gelooft in God en voor iedereen die meer wil weten van het christelijk geloof. U kunt uw ziel bewustzijn verder ontwikkelen met deze kernachtige boeken. Volg het kompas in de hand van God; zorg dat u blijft geloven, wat er ook met u gebeurt: Alleen zo kunnen we allemaal innerlijke rust, vrede, blijdschap en vervulling hebben in ons leven. U kunt zo'n leven leiden, door bewuste keuzes te maken, want het komt niet vanzelf. Iedereen heeft hulp nodig om goede keuzes te maken, om problemen te overwinnen en positief in het leven te staan. Iedereen draagt het eigen kruis en voor iedereen lijkt het even zwaar. God verwacht verbreding van het geloof en het vertrouwen in hem van elke christen in het leven. Het geheim van de geestelijke kracht is voldoende kennis hebben van Godswoord. Lees in de boeken of luister naar de voorlezer, laat het woord van God tot leven komen in uw hart! U gaat niet meer van een afstand toekijken, maar u gaat het zelf ook toepassen in uw dagelijks leven. Elk hoofdstuk geeft een oplossing en kracht voor problemen die iedereen kan hebben: Deze boeken die elk in een dag te lezen zijn van het begin tot het einde,zijn boeken waarin u regelmatig weer zult willen lezen. Ze zijn ook geschikt om als gezin uit voor te lezen en gezamenlijk te lezen. Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! Filippenzen 4:4.

     Het is eenvoudig te lezen
     Duidelijk en oprecht

  Geplaatst door uit Groningen , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen