€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Voorbij de Poort

… naar een nieuwe mens, een nieuwe aarde, een nieuwe hemel

Johannes Pape • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nieuwe Openbaringen van de Allesomvattende Liefde
  over onze universele Weg naar Christusbewustzijn

  De Nieuwe Openbaringen in Voorbíj de Poort behoren tot één van de meest opzienbarende spirituele gebeurtenissen ooit. Dit boek bevat woorden over en vanuit het diepste Mysterie van het Zijn. Nu, God onze Vader komt middels dit boek tot de mensheid. Hij spreekt Zelf tot en in dialoog met de auteur - en via deze weg tevens tot de lezer - vanuit Zijn ieder en alles omvattende Liefde en mededogen. Een intieme en ontroerende dialoog met een hoopbrengende Boodschap over de Structuur, de zin, en de bedoeling van het menselijk Bestaan. Een Boodschap die Hij Zelf als ‘Mijn Woord’ betitelt. Het boek volgt de persoonlijke ervaringen van de auteur en van Carla Schanzleh, om zo deze universele Boodschap meer tot de verbeelding van de lezer te laten zijn.

  En mét de Vader, als uit één mond, spreken er vele anderen. Zoals Jezus, Moeder Maria, Maria Magdalena, Johannes de Doper, de Heilige Geest, de Aartsengel Gabriël en tal van andere Engelen, Tobias David/de engelen van het Licht, Lichtwezens, gegane zielen van historisch bekende persoonlijkheden als Joost van den Vondel en Rudolf Steiner, tot aan de Moeder van de aarde toe.

  De collectieve energie van door de eeuwen heen opgehoopte vastgeroeste denkramen, emoties, en pijn van de mensheid heeft thans een kosmisch verzadigingspunt bereikt. Daardoor heeft de Moeder van de aarde geen andere keuze meer, dan om zich daarvan vanuit Liefde te ontdoen en zo de balans te herstellen. Zij zal geologisch/klimatologisch, maar ook kosmisch/energetisch, een Nieuwe Aarde gaan baren. De ware betekenis van ‘het einde der tijden’ wordt ontsluierd. De eerder geprofeteerde komst van de Nieuwe Tijd, van de geboorte van een Nieuwe Mens, een Nieuwe Aarde, en tevens van een Nieuwe Hemel, is thans aangebroken.

  De Nieuwe Openbaringen nodigen ons in deze bijzondere Tijd uit om onze Weg naar universeel Christusbewustzijn te gaan lopen, en beogen de Poort naar een persoonlijke inwijding op deze Weg te openen. Zij onthullen het Goddelijk Plan, en de door de mens te zetten stappen in bewustwording en geestelijke groei. Deze Weg kent een kosmisch wetmatige Blauwdruk in de mens. In de mensheid universeel, tegelijkertijd in elk individu uniek door de eigenheid ons in den Beginne gegeven. We leven echter onbewust niet meer ten volle ons eigen ’zijn’. Ieders Weg is in eerste instantie bedoeld om deze te hervinden. Door in de Stilte te treden, en door in Godsvertrouwen en in overgave de Alwetende en Heelmakende Geest van de Vader te Ademen, kan uiteindelijk de Ultieme staat van ‘Zijn’ worden bereikt. Een bewustzijnsstaat die Heelheid kent. Wij, onze vorige levens, en onze oeroude diepe verbintenissen, zijn herenigd binnen onze Ziel en met God de Vader.

  Johannes Pape is publicist, schrijver, spreker, geestelijk genezer/therapeut en spiritueel schilder. Hij werd door God de Vader uitgenodigd om een Wegvoorbereider, vertolker en boodschapper van de Allesomvattende Liefde en de Universele Eenheid te zijn, en om de ontvangen Nieuwe Openbaringen ten dienste van de mensheid te stellen.

  Johannes Pape, zijn Stichting Foundation EénZijn en Praktijk voor Transformatie en Heelwording, stellen zich tot doel om - op basis van de Nieuwe Openbaringen - een geheel nieuwe en universele visie op ieders Weg naar Christusbewustzijn aan te reiken. Zij willen verLichting brengen in het heersende onbegrip over de aard, het doel en de zin van het leven, en tevens praktische bijstand verlenen bij geestelijke en emotionele problemen.

  www.foundation-eenzijn.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 704
  Uitgeverij : Foundation eenzijn
  ISBN : 9789491164262
  Datum publicatie : 04-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen