€ 19,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Voorbij de sterren

Dineke Brouwer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De auteur van dit boek, Dineke Brouwer, is bekend van haar Praktijk voor Natuurgeneeskunde, de Ankh in Sneek.

  Aanvankelijk is zij werkzaam in het onderwijs, maar door een ingrijpende gebeurtenis in haar leven is zij geïnteresseerd geraakt in de Alternatieve Geneeskunde. Hieruit vloeit de HBO opleiding Natuurgeneeskunde voort, waaruit haar praktijk tot stand is gekomen. Meer hierover is te vinden op haar uitgebreide website: www.deankh.nl

  Naast haar werk voor De Ankh, waarmee zij veel mensen met hun problemen heeft kunnen helpen, ontstaan er parabels en korte verhalen waarvan zij uiteindelijk vindt dat de tijd gekomen is om deze uit te geven en zo aan een groter publiek beschikbaar te stellen.

  Dit boek bevat onder meer een 22-tal parabels, waarvan de auteur zelf zegt: “Sommige daarvan ontstaan spontaan, andere groeien uit een ervaring of een gedachte van mijzelf of anderen. Ik zie een parabel als een verhaal uit het dagelijkse leven, met een eenvoudige woordkeuze. Het is de bedoeling dat het iets zegt wat eigenlijk niet in woorden te vangen is en tussen en voorbij de woorden leeft. Deze parabels zijn bestemd voor hen die op zoek zijn naar kleine waarheden die op dit bijzondere moment grote betekenis kunnen hebben…”

  Vervolgens lezen we een aantal verhalen/ervaringen, die uit een periode van haar leven stammen waarin nog veel onduidelijk was. De ervaringen hebben haar kijk op de wereld totaal veranderd in het besef dat onze kleine wereld groter is dan onze uiterlijke zintuigen ons willen vertellen. Deze verhalen kunnen ook voor de lezer zeer waardevol zijn.

  Tot slot is er nog een kort hoofdstuk over ‘de Levensboom.’ Een Levensboom is niet alleen een kunstwerk om naar te kijken en van te genieten, maar kan voor hen die zich daarvoor openstellen, inspirerend en transformerend werken.
  Website: www.jouwlevensboom.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 210mm
  Aantal pagina's : 180
  Uitgeverij : Running Fox Creatieve Diensten
  ISBN : 9789081762625
  Datum publicatie : 09-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  23-05-2018
  EEn fijn goed leesbaar boek
  Mooi letter ruim opgezet, mooie tekeningen, een boek wat je makkelijk in de hand neemt Mooi in zijn geheel . Tilburg


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen