€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vortex

Jack Elliston • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als Jack kunstenares Eva ontmoet maakt hij al snel kennis met haar duistere kant. Wat begint als een erotische ontdekkingstocht verandert in een tornado van biseksuele gevoelens en keiharde porno. Jack raakt verstrikt in een web van verlangens. Grenzen vervagen als hij zich overgeeft aan Eva’s wereld vol heftige erotiek.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 149
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2014
 • Inhoudsopgave
  1 Ellis komt thuis 4
  2 Dope 7
  3 Ontmoeting 9
  4 Bij Eva 15
  5 De volgende morgen 27
  6 Friends 32
  7 Payback 42
  8 Eva 45
  9 Mr. Big 55
  10 In de club 59
  11 Pedro, Eva en Jack 66
  12 Flashback 71
  13 Juan 78
  14 Jack en Ellis delen een fantasie 84
  15 Ellis 91
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik word wakker als ze tegen me aan kruipt. Haar warme lijf. Ellis. Ze slaat een been over me heen en ik voel haar kutje tegen mijn bovenbeen aan drukken. Ellis heeft een Hollywood kutje. Strak, roze, glad.
“Ik kan het niet meer, Jackie. Ik ben niet gelukkig, ik wil m’n vrijheid terug”
Ik voel mijn hart overslaan en mijn lichaam wordt koud. Schrikreactie.
“Ik hou van je.”
“Ik ook van jou, lief, maar ik moet weg. Ik voel me net een konijn in een kooitje. Ik moet weg.”
“Niet doen. Niet weggaan. Ik heb je nodig.”
“Ik kan niet anders. Laat me gaan lief, laat me los.”
Ik sla mijn armen om haar heen en ze drukt zich tegen me aan. Zoals altijd zet haar nabijheid mijn lijf in vuur en vlam. Haar hand glijdt tussen ons in en pakt mijn pik vast. Ze kust me en trekt me met zachte bewegingen af. Dan rolt ze bovenop me en laat me in haar glijden. Ze is drijfnat, ik voel haar warme sappen tussen mijn benen druipen. Ze gaat rechtop zitten en spant de kringspieren in haar kutje aan en maakt een melkende, zuigende beweging. Ze wiegt in een langzaam, sensueel ritme, met lange halen glij ik in en uit haar. Ik zie dat ze geniet, ze krijgt een kleur en haar lippen wijken uiteen. Dan kromt ze haar lichaam en wrijft met twee vingers over haar klit. Ze fluistert in mijn oor.
“Ik kom, liefje.”
Haar lichaam balt zich samen en ik voel het ritmische knijpen van haar klaarkomende kutje. Ze laat zich voorover zakken en neemt me in haar mond. Ze weet dat ik al op het randje zit en laat haar lippen langzaam naar beneden glijden. Ze kijkt me aan, haar mond wagenwijd open, haar lippen om mijn pik geklemd. Dat is te veel voor me, ik kom kreunend klaar in haar mond. Dan doet ze iets wat ze nog nooit eerder met me heeft gedaan, ze buigt zich naar mijn gezicht en geeft me een zoen, ik laat mijn tong tussen haar lippen glijden. Ze opent haar mond en laat mijn warme sperma uit haar mond in de mijne lopen. Het is een ontzettend intiem moment, mijn hart loopt over van liefde. Tegelijkertijd weet ik dat dit onze afscheidskus is.
“Blijf je bij me?”
“Nee.”
We kruipen tegen elkaar aan en ze valt direct in slaap. Ik luister naar haar regelmatige ademhaling en wanhoop maakt zich van me meester. Ik kan niet zonder haar, ik maak haar ongelukkig. Mijn hoofd weet dat ze gelijk heeft, we moeten uit elkaar, maar mijn hart kan er niet mee dealen. Ik staar naar het plafond en probeer me mijn leven voor te stellen zonder haar. Een zwart gat, leeg en koud. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen