Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vrije Jongen

Tips en avonturen van een ervaren zzp'er die voor goud ging (en geluk had)

Nanno Benninga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Alles was nieuw en spannend toen jurist, sportfreak en Feyenoord-fan Nanno Benninga in het jaar 2000 zijn eenmanszaak inschreef bij de Kamer van Koophandel. Alle begin is moeilijk, maar uiteindelijk bleek het ‘eigen baas zijn’ een schot in de roos.

  In ‘VRIJE JONGEN’ blikt Benninga terug op zijn eerste twintig jaar als zzp’er. En hij vertelt, aan de hand van zijn persoonlijke top-10 van waarden, waarom uitgerekend deze manier van werken zo goed bij hem past.

  Hoe word je succesvol zzp’er? Hoe zorg je ervoor dat je, óók als je geen zzp’er bent of wilt worden, de beste baan ter wereld hebt?

  Blader voor wat inspiratie door de bescheiden avonturen van een Leidse vijftigplusser die nog steeds niet weet wat hij later wil worden. En wie weet, misschien vind je in dit boek de gouden tip(s) die ervoor zorgen dat werken ook voor jou levenslang leuk blijft!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 172
  Uitgeverij : Uitgeverij Groene Duim
  ISBN : 9789090326429
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  Vrijheid
  Mark
  Liefde
  Roos
  Plezier
  Edwin
  Geluk
  Martijn
  Avontuur
  Jerry
  Goeddoen
  Sofia
  Bijdragen
  Arnoud
  Balans
  Wilfred
  Gezondheid
  Marloes
  Ontspanning
  André
  Tot slot
 • Reviews (8,3 uit 3 reviews)

  28-06-2020
  Vrij ondernemerschap
  ‘ Vrije jongen’, de titel van een boekje van Nanno Benninga over zijn ervaringen als zzp-er. Makkelijk leesbaar, vrolijk, grappig en vol met leerzame anekdotes. Het boekje liet mij weer inzien dat een zelfstandige zonder persoon een prachtige vorm van ondernemen is.

     Heldert
     Vrolijk

  Geplaatst door uit Baarn , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-12-2019
  Vrij boek
  Het is een afwisselend boek: interviews met zzp-ers, kennisoverdracht, eigen ervaringen van de schrijver en adviezen aan de hand van waarden. Echt handig voor mensen die het ZZP-schap overwegen of er wat vast in hangen. Of gewoon om iets herkenbaars te lezen of als je op zoek bent naar inspiratie. Het is heel vlot en toegankelijk geschreven. Zeker een aanrader!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-12-2019
  Verfrissend boek over zzp schap en het leven
  Een heerlijk leesbaar verfrissend boek met een hele eigen kijk op het zzp schap. Geen zware kost over businessplannen en strategieën. Zeker die komen ook aan bod, maar zijn vervlochten met een veelheid aan meer sociale lessen rondom het zzp leven. Dat biedt een les van ervaren zzpers vol energie en eigen ideeën.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 17,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen