€ 33,33

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover De volledige verantwoordelijkheid
  De volledige verantwoordelijkheid (boek)
 • Cover Innerlijke reis
  Innerlijke reis (boek)

Vrijheid

In verbinding mezelf zijn

Silvano Miskotte • Boek • paperback

 • Samenvatting
  1/3e deel van de opbrengst van dit boek gaat naar een project van een vriendin in Ghana. Voor meer informatie zie: www.silvanomiskotte.nl

  Het gevoel van vrijheid speelt een grote rol in zijn leven. Op zesjarige leeftijd laat hij zich op de basisschool een deel van zijn vrijheid afnemen. Met de overgang naar de middelbare school durft hij niet meer volledig zichzelf te zijn. Hierdoor doet hij zichzelf en anderen pijn. Een rechtszaak, drugsgebruik, stoer gedrag en leugens vormen op vijftienjarige leeftijd zijn nieuwe realiteit.

  Naast het trauma dat hij heeft opgelopen op de basisschool, krijgt hij in dezelfde periode een geschenk, waardoor zijn liefde voor het eilandleven ontstaat. Op een intense wijze krijgt het opgelopen trauma anderhalf jaar later een vervolg. Daardoor verliest hij voor een deel de verbinding met zijn gevoel.

  De vrijheid om zichzelf te durven zijn, het eilandleven en de volledige verbinding met zijn gevoel komen op latere leeftijd samen. De schrijver neemt je mee langs de meest kwetsbare momenten uit voornamelijk zijn eerste vijftien levensjaren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 190mm
  Aantal pagina's : 133
  Uitgeverij : SilvanoMiskotte
  ISBN : 9789083133010
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 11

  Vrijheid 13

  Inleiding 15

  Hoofdstuk 1: De eerste jaren 19

  Hoofdstuk 2: Trauma en het geschenk 25

  Hoofdstuk 3: Schoolkind 35

  Hoofdstuk 4: Mezelf ‘moeten’ beschermen 55

  Hoofdstuk 5: Drugsgebruik 73

  Hoofdstuk 6: Rechtszaak 83

  Hoofdstuk 7: Blokkade en Seks 97

  Hoofdstuk 8: Verbinding en Seks 109

  Nawoord 125

  Hulpmiddelen 127

  Vervolg 133
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 33,33

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord

Ik herinner me nog hoe bijzonder de sessies met Silvano waren. Allereerst omdat hij op zijn leeftijd al zo gedreven was om een innerlijk proces met zichzelf aan te gaan. Toegewijd aan zijn eigen leerweg om los te komen van beperkende overtuigingen en patronen uit het verleden. Dat had ik nog niet vaak in de praktijk gezien. In het eerste contact was ik onder de indruk van zijn vastberadenheid. Hij heeft een hele fijne energie en dit geeft mijn werk als therapeut / coach een extra dimensie. Het zorgde tijdens onze gesprekken voor een prettige verbinding. Hij pikte alles gelijk op, alsof hij alleen maar hoefde te herinneren.


Vastbesloten sprak hij gelijk af om acht sessies te boeken. Ik herinner me een natuurlijke flow tijdens onze ontmoetingen. Dat heb ik zelden op dat level ervaren. Tijdens de sessies was er veelal sprake van synchroniciteit, waardoor we elkaar snel begrepen.


Daarom is Silvano mij altijd bijgebleven. Ik vind het mooi om te zien dat hij en andere jongeren bezig zijn met persoonlijke groei en het creëren van meer bewustzijn in het dagelijks leven.


De puurheid en kracht van hem kunnen anderen inspireren om jongeren te brengen tot hun eigen puurheid, geloof in zichzelf en het gaan staan in de eigen kracht. In zijn boek laat hij zien dat hij de volledige verantwoording bij zichzelf legt, zonder te projecteren op de buitenwereld. Dat hij uiteindelijk zijn eigen waarheden onderzocht heeft, en daarbij niet de schuld aan anderen geeft.

Dat is enorm moedig. Dit boek is hoopvol en leerzaam voor veel jongeren. Bovendien kan het jou kracht geven, en inzicht dat er heel veel mogelijk is. Dat alle wijsheid al in onszelf aanwezig is, ook al zijn de omstandigheden niet altijd ideaal.Ik ben blij dat ik Silvano heb ontmoet, en dat we elkaar nu inspireren om andere mensen ondersteuning te bieden in hun proces. Het is altijd fijn om iemand met dezelfde gedrevenheid te kennen en in het netwerk te hebben. Eenieder heeft zijn of haar eigen kwaliteit en door daar de aandacht op te focussen is het mogelijk dat steeds meer mensen vanuit hun ziel kunnen leven. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen