€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Goden Tegen Wil En Dank
  Goden Tegen Wil En Dank (boek)

Vuurberg

Deel 1A van Keten - Oorsprong van de Eerste Gedachte

Diederik Roeyen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Keten is een avontuurlijke mix van fictie, mystiek, geschiedenis en een eigenzinnige visie op de mensheid en haar ontstaan én einde. Vuurberg is het eerste van drie delen rond Awagnu Manu, een jongeman uit Antiki, met een wel bijzondere gave.

  Op het vulkanische eiland Namada wonen de Namads, een trots, roodharig herdersvolk. Wanneer hun "Vuurberg" al maanden geen rookpluim heeft uitgespuwd, geeft de hoofdherder prinses Alind ervan de schuld. Zij beslist om als eerste ooit de Vuurberg te beklimmen. Daar ontmoet ze Awagnu, een jonge kerel met bruine haren. Samen beleven ze hallucinante avonturen, waarin hun wereldbeeld telkens weer wordt verruimd ... tot het onvermijdelijke gebeurt: de Vuurberg laat weer van zich horen.


  Diederik Roeyen is een muziekfanaat, programmamaker bij Radio Centraal, basgitarist én een verhalenverslinder.
  Hij schrijft songteksten, gedichten en verhalen. Tijdens het schrijven zondert hij zich meestal af op zijn muziekzolder tussen de Tiki-beelden en zijn elpees, of in een bamboezetel in de tuin met een hoofdtelefoon.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 215mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789090325330
  Datum publicatie : 01-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 2 reviews)

  12-02-2020
  Vuurberg
  Wat een prachtig verhaal, mooi beschreven dat ik beelden voor de geest kan halen, ik leef helemaal mee met de hoofdpersonages. Ik wacht ongeduldig op het vervolg .zeker een aanrader voor velen.

     Spannend
     Avontuurlijk

  Geplaatst door uit Kieldrecht , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  07-02-2020
  Spannend, snel en intrigerend verhaal
  Er gebeurt heel veel in dit verhaal. Vanaf de eerste pagina tot de laatste werd ik meegenomen op een bijzonder avontuur. Tijd om te rusten was er niet. Ik ben echt benieuwd naar het vervolg. Als ik het juist heb, volgen hier nog twee boeken op.

     Aangename schrijfstijl
     Spannend
     niet voor trage lezers
     Drukfout op achterkant

  Geplaatst door uit Antwerpen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De reacties van het toegestroomde volk waren vol ongeloof; enerzijds omdat de prinses het onmogelijke had gepresteerd: naar de Vuurberg gaan en terugkomen; en anderzijds vanwege de vreemde man in hun midden. Hij zag er helemaal anders uit dan de Namads. Hij was niet zo groot als Rokam of Eyen, amper groter dan de prinses. De spieren op zijn armen en borst leken wel die van een jongen van 150 manen. Rond zijn onderlijf droeg hij enkele lappen stof, die leek op een dierenhuid – maar dan wel van een dier dat hen onbekend was – met een touw errond. Zijn voeten waren ingebonden in een schoeisel van een ander soort dier. Maar zijn ietwat getaande huidskleur was het allervreemdste, veel donkerder dan het bleke van een Namad, en vooral de kleur van zijn wilde, kortgeknipte haardos. Zijn donkerbruine lokken hadden dezelfde kleur als de bast van de lailaiboom en niet het rosse van de Namad. Zijn eerder vierkant hoofd met sterke kaken en volle lippen verrieden een onderhuidse kracht, die niet mocht onderschat worden. De vreemde man mankte. Iemand had zijn been verzorgd. De koning wilde het fijne ervan weten en riep Alind.
‘Kom, dochter. Kom binnen en vertel me alles. Eyen, bewaak onze gevangene, maar behandel hem eervol. Wie weet, is hij een zoon van Alwal en kan hij ons helpen om de Vuurberg terug te laten spreken.’ ×
SERVICE
Contact
 
Vragen