Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Les 2 - Natuur
  Les 2 - Natuur (boek)
 • Cover Les 1 - Identiteit
  Les 1 - Identiteit (boek)

Waar Is De Duivel

Akhturaa • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kennis over de Duivel (ook bekend als shaytan, satan, diablo). Waar is de Duivel? In dit boek zul je erachter komen of de Duivel een fysiek bestaan kent, en of het een lichaam kan hebben zoals wij mensen. Met verzen uit de Koran en Bijbel om de vijand van de mensheid te kunnen lokaliseren. Het is tijd om de Duivel te lokaliseren en om de vijand van de mens, vriend van het kwaad, te bestuderen. We moeten weten waar het kwade vandaan komt, als we dagelijkse problemen willen aanpakken. Problemen zoals alcoholisme, drugsgebruik, criminaliteit, prostitutie, en angsten. Dit boek gaat opzoek naar de Duivel. Met vertaalde verzen uit de Koran en Hebreeuwse geschriften zullen we meer te weten komen over deze negatieve entiteit. De Duivel is een concept die we hebben meegekregen vanuit religie, het is daarom van belang dat we dit concept begrijpen. Want met juiste kennis zullen we het juiste begrip verkrijgen. Als we de manifestatie van de Duivel beter begrijpen, kunnen we beter omgaan met deze realiteit, op een hoger intellectueel en spiritueel niveau.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  Misconcepties
  Namen en vormen
  Herkennen
  Koran en de Geschriften
  Van Motie naar de Emotie
  In Ons Ook
  De Remedie
  Verwarring en Normalisatie
  Innerlijke Dimensie
  Voortplanting
  Echte en Bekeerde Duivels
  Duivels Agenda
  Verslaving en Vernietiging
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het is tijd om de Duivel te lokaliseren en om de vijand van de mens, vriend van het kwaad, te bestuderen. We moeten weten waar het kwade vandaan komt, als we dagelijkse problemen willen aanpakken. Problemen zoals alcoholisme, drugsgebruik, criminaliteit, prostitutie, en angsten. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen