€ 17,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wat ging er goed vandaag dagboek

Elzo Smid • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een van de beste manieren om je beter te voelen is meteen ook een van de makkelijkste en leukste manieren. Elke dag (of een paar keer per week) noteer je op één pagina wat er goed ging en waarom. Op de pagina ernaast schrijf je waar je dankbaar voor bent.
  Het Wat ging er goed vandaag dagboek is gebaseerd op meerdere onderzoeken uit de psychologie, waarmee het positieve effect aangetoond is. Bijna iedereen die het gebruikt, merkt na 3 weken al een verschil.

  Iedereen kan wat hebben aan het Wat ging er goed vandaag dagboek. Als je je wat beter wilt voelen, als je vaak depressief bent, als je net gestopt bent met roken, als je probeert af te vallen, als je een dierbaar iemand bent verloren...
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 136
  Uitgeverij : ESOG
  ISBN : 9789083055909
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Gefeliciteerd met de aanschaf (of het cadeau krijgen) van dit Wat ging er goed vandaag? dagboek. Je hebt de eerste stap gezet om gebruik te maken van een beproefde methode om je beter te voelen. *)
Het is ook een eenvoudige methode. Elke dag neem je even de tijd om je een paar dingen te herinneren en op te schrijven. Dat kan het best op een tijdstip dat je je verplichtingen van de dag achter je hebt. Bijvoorbeeld na het warm eten, na het 8 uur journaal of vlak voor het slapen gaan.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen