Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 24,95

ePUB ebook

  € 11,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe
  Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (PDF)
 • Cover Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe
  Wat je bent, straal je uit, trek je naar je toe (boek)

Wat is echtheid en hoe kom je tot echtheid?

Boek 11

Tresi Barros • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met dit elfde boek nemen medium Tresi Barros en haar gids Isaak U mee in de wonderlijke wereld van echtheid. Heeft U zich weleens afgevraagd: ‘Wat is echtheid en hoe kom ik tot echtheid?’ Dit boek geeft U hierop antwoorden.

   

  Hoe echt en oprecht bent U naar uzelf en naar anderen toe? Met dit boek houden meester Isaak en meester Tresi de studenten een spiegel voor, alsmede ook U, de lezer.

   

  De meest uiteenlopende lessen krijgen de studenten voorgeschoteld, een jaar lang, uiteraard allemaal op hun persoonlijke bestaan afgestemd. Of het nou over stoppen met roken, of een andere verslaving gaat, of juist het opkomen voor jezelf, het wordt allemaal besproken in dit boek. Dit boek bevat dan ook vele herkenbare verhalen.

   

  Ieder mens heeft goede en slechte eigenschappen en karaktertrekken. Kent U uw eigen goede en slechte eigenschappen en karaktertrekken? De studenten in dit boek hebben zichzelf bestudeerd op dit vlak en geven zichzelf dan ook bloot en laten hun zwakheden in dit boek zien aan hun medestudenten en aan U, de lezer.

   

  Durft U net als de studenten uit dit boek echt naar uzelf te kijken? Bent U altijd eerlijk en oprecht naar uzelf? Dit boek geeft U een handreiking en laat U zien wat echtheid is en hoe U bij de echtheid in uzelf kunt komen.

   

   
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 125
  Uitgeverij : Stichting Isaak & de Schittering
  ISBN : 9789078402138
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave

   

   

  Voorwoord Isaak                                                                       5

   

  Voorwoord Tresi                                                                       7

   

  Bijeenkomst 7 oktober 2010                                                        9

   

  Bijeenkomst 27 januari 2011                                                       49

   

  Bijeenkomst 17 februari 2011                                                   103

   

  Bijeenkomst 17 maart 2011                                                      155

   

  Bijeenkomst 14 april 2011                                                        189

   

  Bijeenkomst 19 mei 2011                                                         233

   

  Bijeenkomst 23 juni 2011                                                         273

   

  Bijeenkomst 22 september 2011                                                           333

   

  Bijeenkomst 20 oktober 2011                                                   379

   

  Bijeenkomst 17 november 2011                                                           431

   

  Wie ben ik?                                                                             473      

   

   

   

  N.B. Alle cursief gedrukte gedeeltes in dit boek zijn gesproken door de studenten die deelgenomen hebben aan deze cursus en zijn ook beschrijvingen van handelingen.

   
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,95

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Voorwoord Isaak

 

 

Lieve mensen,

 

Op het moment dat je jezelf als student neerzet dan is de overtuigingskracht het begin. Op het moment dat je jezelf neer wilt zetten om jezelf te laten zien aan je broeders die op dat moment ook deelnemen aan de masterclass dan moet je jezelf openstellen voor eerlijkheid en oprechtheid. Angst hebben om jezelf bloot te geven laat je varen.

 

Wees niet bang, heb geen angst maar weet dat elke student die zichzelf inschrijft om les te krijgen van mijn naam is Isaak zich inschrijft omdat hij wil leren. Jarenlang in jullie tijd ben je in aanraking met onze energie. Onze energie geeft jou weer energie en kennis. Op het moment dat je kennis hebt dan hoor je het ook in de praktijk te vertegenwoordigen. Kennis vertegenwoordigen betekent ook oefenen, huiswerk. Op het moment dat je jezelf alleen maar theoretisch neerzet en een aanhoorder bent en eigenlijk geen student dan zeggen we: jammer kind, maar dat is je eigen keuze.

 

Iedereen is welkom om zichzelf in ons onderricht neer te zetten. Iedereen is welkom om onze energie te ontvangen. Weet wel, op het moment dat je werkelijk een student bent, zal jij je energie ook weer gaan uitdragen naar je medemens. Opruimen zal je hetgeen wat niet goed voelt. Eerlijkheid zal je, om tot je eigen eerlijkheid te komen. Je gedachtes zal je moeten gaan onderzoeken en je wereld zal je moeten gaan bestuderen. Ben ik content of ben ik niet content?

 

De kinderen die deel hebben genomen aan deze masterclass, de masterclass van Dalerpeel, zijn kinderen die zichzelf hebben opengesteld om tot confrontatie te gaan. Misschien in eerste instantie wat voorzichtiger, alleen maar aanschouwend of aanhorend. Naarmate de tijd verstreek steeg het energielevel in deze groep en op dat moment kwam er eigenlijk meer en meer informatie los, deze informatie heeft leerstof voor jullie gebracht en deze leerstof hebben jullie nodig om net zoals zij oprecht en eerlijk in het leven te gaan staan.

 

Namasté, Isaak

 

  ×
SERVICE
Contact
 
Vragen