€ 11,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

WAT IS ! (paperback)

- levenslessen -

Andreas Jansen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek, ‘WAT IS ! - mijn levenslessen - ’, zijn mijn lessen door de observaties van het dagelijks leven, waarbij het niet gaat om wie ik ben, maar om wat ik ben.Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd om geen spirituele teksten te schrijven maar mij te richten op de werkelijke lessen van alledag. Lessen die niet gaan over wie ik ben als persoon, maar over wat het dagelijkse leven mij leert.Omdat de observaties meer beschouwend van aard zijn heb ik wat lichtere verhaaltjes toegevoegd. Overigens hebben die verhaaltjes niet hetzelfde onderwerp, als de observaties, waardoor de aandacht van de lezer een nieuwe impuls krijgt. Hopelijk inspireert dit boek anderen om te onderzoeken wat het leven in werkelijkheid is; namelijk anders dan hij denkt dat het is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 74
  Uitgeverij : de Kunst van Zijn
  ISBN : 9789464066753
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  GRASMAAIEN
  AUTORACES
  JA, MAAR …
  AFWASSEN
  WANDELEN
  VOGELS
  AUTORIJDEN
  SOCIAL MEDIA
  ONKRUID WIEDEN
  FONTEIN
  LET IT BE
  AFSPREKEN
  RETRAITE
  KAART LEZEN
  LETTERHAKKEN
  DENKEN
  GELOVEN
  COMMENTAAR
  ONDERZOEKEN
  MEDITEREN
  REGEN
  KEN UZELVE
  WAT IS !
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 11,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

WANDELEN
Het is heerlijk lopen in de bossen op de Veluwe. Ik kijk wat om me heen en zie kleine vogeltjes of, afhankelijk van het jaargetijde, jonge lichtgroene knopjes of oude bruine droge blaadjes aan de takken. Ik loopt over het bospad zonder dat ik precies kijk of weet waar ik de volgende stap zal neerzetten. Een enkele keer ligt er een afgewaaide dikke of dunne boomtak op mijn pad en stap er overheen of til ik mijn voet niet hoog genoeg op en struikel of val ik zelfs op de grond.

Als de vermoeidheid toeslaat richt ik mijn aandacht soms op mijn voeten en voel dan hoe het voetbed, of beter gezegd de schoenzolen de grond raken bij elke stap die ik zet. Het lijkt dan zelfs alsof ik grond niet raak en het wandelen plaatsvindt zonder dat ik ingrijp of het controleer. Bij elke stap ben ik gewaar van mijn voeten en is het denken even afwezig. Achteraf kan ik zeggen dat er naast mijn gedachten over het wandelen ook af en toe stilte in mijn geest was.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen