€ 19,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wat kun je doen als je te snel boos wordt?

D. Huebner • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Kinderen hebben de neiging om boosheid te ervaren als iets wat hun overkomt. Ze vinden het niet leuk wat iemand zegt of doet en – BAM! – ze worden boos. Wat kun je doen als je te snel boos bent helpt kinderen deze passieve reactie op boosheid te veranderen. Het leert hun een nieuwe manier om over boosheid na te denken, en geeft hun gereedschappen die ze kunnen gebruiken om minder fel te reageren als er iets fout gaat. Duidelijke stap-voor-stap instructies en opdrachten om te tekenen en te schrijven helpen kinderen zich nieuwe vaardigheden aan te leren die samenhangen met het verminderen van hun probleem. Wat kun je doen als je te snel boos bent verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders. Doelgroep: ouders en kinderen met overzichtelijke problemen; therapeuten; kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.

  Kinderen hebben de neiging om boosheid te ervaren als iets wat hun overkomt. Ze vinden het niet leuk wat iemand zegt of doet en BAM! ze worden boos. Wat kun je doen als je te snel boos bent helpt kinderen deze passieve reactie op boosheid te veranderen. Het leert hen een nieuwe manier om over boosheid na te denken, en geeft hun gereedschappen die ze kunnen gebruiken om minder fel te reageren als er iets fout gaat. Duidelijke stap-voor-stap instructies en opdrachten om te tekenen en te schrijven helpen kinderen zich nieuwe vaardigheden aan te leren die samenhangen met het verminderen van hun probleem. Wat kun je doen als je te snel boos bent verschijnt in een serie help-oefenboeken voor kinderen in de basisschoolleeftijd. De auteur, Dawn Huebner, Ph.D., is klinisch psycholoog in Exeter, New Hampshire. Ze heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en hun ouders. Doelgroep: ouders en kinderen met overzichtelijke problemen; therapeuten; kindercounselors en iedereen die professioneel met kinderen werkt.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 216mm x 279mm
  Aantal pagina's : 95
  Uitgeverij : nino
  ISBN : 9789085605553
  Datum publicatie : 06-2009
 • Inhoudsopgave
  Inhoud Introductie voor ouders en verzorgers….bladzijde 4 Hoofdstuk een Achter het stuur….bladzijde 6 Hoofdstuk twee Een geheimpje over boosheid….bladzijde 12 Hoofdstuk drie Krijg je vrienden door boosheid?….bladzijde 22 Hoofdstuk vier Brand! Brand!….bladzijde 26 Hoofdstuk vijf Boosheid-uitdoofmethode (1): Neem een pauze….bladzijde 30 Hoofdstuk zes Boosheid-uitdoofmethode (2): Heb koele gedachten….blz. 38 Hoofdstuk zeven Boosheid-uitdoofmethode (3): Laat boosheid er veilig uit…blz. 48 Hoofdstuk acht Boosheid-uitdoofmethode (4): Los het probleem op….blz. 62 Hoofdstuk negen Vonken herkennen….bladzijde 76 Hoofdstuk tien Betaald zetten en stekelballen….bladzijde 82 Hoofdstuk elf Laat je lontje groeien….bladzijde 88 Hoofdstuk twaalf Je kunt het!….bladzijde 94
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,90

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen