€ 39,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

We kunnen wél veranderen, gelukkig en geliefd zijn (3e druk, CB)

Chetanya de Wit MD MA • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek helpt ons bij het definitief afrekenen met die ervaringen uit ons verleden die een grote impact op ons leven hebben gehad. Ervaringen die onze persoonlijkheid en ons levenspad vaak voorgoed lijken te hebben veranderd.
  We leren hoe we deze lijn kunnen doorbreken en om kunnen zetten in een nieuw levenspad, waar geluk, liefde en mogelijkheden op de voorgrond komen te staan.
  We leren hoe we onze familiestructuur met de vastzittende thema’s kunnen ontleden en hoe we stapsgewijs onze patroongedragingen kunnen opruimen en van onze oude persoonlijkheid los kunnen komen. We gaan onze ware identiteit leren kennen en komen bij onze ‘bewuste’ persoonlijkheid uit.
  We leren begrijpen waarom we geworden zijn wie we zijn en waarom we nu wél kunnen veranderen. We gaan zien welke keuzes we hiervoor moeten maken en hoe we dat zonder veel moeite kunnen doen.
  De rechtstreekse antwoorden uit de kosmos helpen ons om een zeer snelle transitie te maken en verandering te realiseren. Veranderen is dan ook nog nooit zo makkelijk geweest.

  We kunnen wél veranderen, gelukkig en geliefd zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 230mm
  Aantal pagina's : 456
  Uitgeverij : Jitka Marije de Wit
  ISBN : 9786150097565
  Datum publicatie : 01-2021
 • Inhoudsopgave
  Voor jou
  Proloog
  1: Wij bepalen zelf onze waarde
  2: Het opeisbaar maken van jezelf
  3: De driebaansweg
  4: Ontslaaf de verslaafde
  5: In tien stappen naar ons hoogste bewustzijn,
  het zintuig van de conscious mind
  6: Ontmoeting met de ziel
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het schrijven van dit boek is tot stand gekomen aan de hand van allerlei vragen die ik via mijn gave aan ‘boven’ heb gesteld. Die vragen gaan over de meest uiteenlopende zaken van het leven, zoals gelukkig worden, verandering in onszelf realiseren en hoe we van onze slechte gewoontes en verslavende gedragingen af kunnen komen. Ik wil je helpen de weg vrij te maken om in een directer contact met je eigen stem en je eigen ziel te komen.
De teksten in dit boek bestaan steeds uit drie onderdelen: een vraag, een antwoord en een wijsheid. Ik heb juist die vragen waarvan ik weet dat ze dikwijls spelen bij mensen – in verband met een behoefte aan een vollediger inzicht en verduidelijking – gesteld. Denk hierbij aan vragen als hoe je van je pijnen, trauma- en patroongedragingen af kunt komen, welke methode hierbij werkelijk van belang is, hoe je gezonde liefdesrelaties aan kunt gaan en toch in je kracht en bij je eigenwaarde kunt blijven, maar ook vragen als: bestaat er zoiets als een ziel, hoe ziet deze er dan uit en kan ik mijn ziel zelf ook leren kennen? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen