Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Het zwaartekrachtprobleem
  Het zwaartekrachtprobleem (boek)
 • Cover Prototyping met onlinetools
  Prototyping met onlinetools (boek)

Online styleguides met Frontify

Antoni Dol • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra's.
  Styleguides zijn onmisbare naslagwerken, waarin eigenschappen van de stijl van een merk of een uiting ervan, zoals een website, zijn vastgelegd.
  Eindverantwoordelijken voor merkstrategie of marketing bepalen het uiterlijk van alle visuele elementen die gezamenlijk het merk vertegenwoordigen en vullen daarmee de styleguide. Specifieke illustraties en exacte beschrijvingen leveren heldere richtlijnen op voor de toepassing van de stijl.
  Op basis hiervan voeren interne medewerkers content in, passen onderdelen aan of breiden functionaliteit uit op interne of openbare websites. Ze hebben altijd beschikking tot de meest recente officiƫle huisstijlelementen, zoals logo's, en specifieke huisstijlregels, zoals kleurcodes en gebruik van lettertypes. Dit is een efficiƫnte manier van werken.
  Externe partijen die werken aan uitbreidingen of afgeleide sites in de stijl gebruiken de styleguide als bron en naslagwerk. Zij downloaden elementen die ze toepassen in hun voorstellen en controleren of ze zich aan de juiste stijl houden. Dit vereenvoudigt de communicatie.
  Online styleguides met Frontify vertelt je:
  Wat is een styleguide en waarom wil je het? Huisstijlhandboeken en -websites vergeleken met Frontify Hoe zet je een goede styleguide op? Wat zijn de basiseigenschappen van de Frontify? Wat zijn de geavanceerde eigenschappen van Frontify? Is Frontify de beste tool voor jou?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 171mm x 229mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Van Duuren Informatica
  ISBN : 9789463560191
  Datum publicatie : 12-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen