€ 27,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkboek chakra yoga

Anodea Judith • Boek • paperback

 • Samenvatting
  'Werkboek chakra yoga' is een toegankelijk boek voor iedere beginnende en halfgevorderde yogi die de chakra's wil verkennen aan de hand van specifieke oefeningen. Gevorderde beoefenaars kunnen het boek gebruiken om bekende houdingen vanuit een nieuw chakraperspectief te benaderen.

  De oefeningen in 'Werkboek chakra yoga' zijn geordend op basis van de chakra's. Auteur Anodea Judith zet stap voor stap uiteen hoe je je yogabeoefening op de chakra's kunt richten om je subtiele energie in beweging te krijgen. Elk chakrahoofdstuk begint met een uitleg van de belangrijkste eigenschappen van het chakra en eindigt met een serie oefeningen die je kunt doen om dit chakra te stimuleren.

  In de eerste hoofdstukken van 'Werkboek chakra yoga' legt auteur Anodea Judith uit wat chakra-yoga precies inhoudt. De volgende hoofdstukken focussen zich elk op een van de zeven chakra's, met daarin een meditatie om de subtiele energie van die chakra waar te nemen, voordat verder wordt gegaan met de fysieke yogahoudingen. Aan het einde van elk hoofdstuk is een overzicht van alle houdingen opgenomen.

  Anodea Judith heeft een graad in de klinische psychologie en volgde opleidingen in onder andere bio-energetica, psychotherapie, traumaverwerking, yogatherapie, acupressuur en sjamanisme. Ze schreef zes boeken over het chakrasysteem.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 188mm x 235mm
  Aantal pagina's : 454
  Uitgeverij : Altamira
  ISBN : 9789401302722
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen