€ 24,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Werkboek lichaamsgerichte therapie

Livia Shapiro • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Trauma, dagelijkse stress, zorgen en depressie kunnen zich zowel in het lichaam als in de geest manifesteren. Triggerende gebeurtenissen en lastige emoties kunnen leiden tot chronische pijn, zwaarte en een gevoel van contactverlies met je lichaam. Lichaamsgerichte therapie kan je helpen om de verbinding tussen lichaam en geest te versterken, vastzittende spanning los te laten en van stress te herstellen.

  Dit werkboek maakt lichaamsgerichte therapie toegankelijk voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben, maar ook voor diegenen die al lichaamsgerichte technieken gebruiken in hun huidige therapeutische proces. Deze methode voor persoonlijke groei en heling is zowel veilig als gemakkelijk toepasbaar. Het werkboek omvat:

  - dagboekoefeningen
  - lichaamsgerichte oefeningen voor
  persoonlijk onderzoek
  - bewegingsoefeningen
  - experimenten om in de praktijk te brengen

  Door de oefeningen vergroot je je vaardigheden in het verwerken en accepteren van emoties. De ervaring dat je in een lichaam leeft, zal sterker worden.


  Livia Shapiro is een nieuwe en oprechte stem in de vakgebieden van lichaamsgerichte psychologie en yoga. Als ervaren yoga- en bewegingsdocent heeft Livia sinds 2012 yogadocenten opgeleid en begeleid in lichaamsgerichte psychologie via haar onderwijsplatform Applied Psychology for Yogis. Ze is cum laude afgestudeerd aan de universiteit van Vermont en heeft een master in lichaamsgerichte-psychische begeleiding behaald aan de Naropa-universiteit. Livia woont met haar gezin in Boulder, Colorado.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 240mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : Uitgeverij Akasha
  ISBN : 9789460152139
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 24,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen