Niet leverbaar

×

€ 12,25


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

werkboek

Arjen Snapper • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In dit oriëntatiewerkboek maken de leerlingen kennis met het werken in de broodbakkerij en in de banketbakkerij. Er wordt onder andere aandacht besteed aan bedrijfshygiëne, ontvangst en opslag van grondstoffen en veiligheid en arbeidsomstandigheden.


  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 212mm x 298mm
    Aantal pagina's : 37
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789037203035
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,25

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen