Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 12,25


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

  • Cover Werken als kok in de catering
    Werken als kok in de catering (boek)
  • Cover Keuzevak traiteur
    Keuzevak traiteur (boek)

werkboek

Arjen Snapper • Boek • paperback

  • Samenvatting
    In dit oriëntatiewerkboek maken de leerlingen kennis met het werken in de broodbakkerij en in de banketbakkerij. Er wordt onder andere aandacht besteed aan bedrijfshygiëne, ontvangst en opslag van grondstoffen en veiligheid en arbeidsomstandigheden.


  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 212mm x 298mm
    Aantal pagina's : 37
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : 9789037203035
    Datum publicatie : 01-1970
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,25


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen