Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 18,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Bonte chaos
  Bonte chaos (boek)
 • Cover Verhuisd
  Verhuisd (boek)

Wespennest

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Niet elke vrouw kan rekenen op de liefde en waardering van haar moeder. Niet iedere moeder is dan ook je beste vriendin. Moederliefde is niet iets vanzelfsprekends, als het gaat om steun en echte liefde. Moederliefde kan ook omslaan in haat.
  Zal Charlotte ooit kunnen rekenen op haar moeder?

  Charlotte Kers is gescheiden van de succesvolle Joep van Stijn. Na een heftig verleden en ondanks haar flashbacks, die zo nu en dan opdoemen, probeert ze opnieuw te beginnen in een andere stad, samen met haar twee dochters.
  Haar jeugdvriendin Moniek spreekt ze zo nu en dan. Samen met haar nieuwe vrienden maakt ze een interessante ontwikkeling door.
  Charlotte hoopt daar sterker uit te komen. Maar vanwege haar moeder moet ze wel erg veel moeite doen. Wat mankeert haar toch?


  Désirée Simons, schreef naast fictie, ook non-fictie.
  Boekenvandesiree.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 336
  Uitgeverij : Simons
  ISBN : 9789463457804
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Maud is anders een heel pientere en ijverige meid!’ probeer ik, tegen beter weten in. Ondanks mijn gevoel voor rechtvaardigheid weet ik dat ik dit toch niet ga winnen. Dit voelt gewoon aan als een kinderachtig kleuterwedstrijdje, ma moet toch altijd gelijk hebben. Ik laat mijn lieve Maud niet beledigen. Die rottige ambivalentie ook. Ik draai me om en zie haar vergenoegend lachen om haar eigen woorden, net alsof ze me uitlacht. Maar waarom zou zij me uitlachen? Zo kinderachtig zou ze toch niet zijn geworden? Zo zou ze het toch niet bedoelen? Allerlei vragen komen op. Ik ben toch haar dochter, eigen vlees en bloed? Ze geeft toch wel om me, ook al zegt ze dit niet hardop? Omdat ze dat kennelijk niet heeft geleerd, of omdat ze niet zo open waren thuis in de oude strenge jaren? Ondanks mijn gedachten probeer ik weer verder te gaan met mijn kookkunsten. Het ruikt steeds lekkerder. Ik proef. Het gebakken gehakt met de saus is inmiddels eindelijk een beetje warm. Kalm ×
SERVICE
Contact
 
Vragen