€ 18,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Hoe is het met Annie?
  Hoe is het met Annie? (boek)
 • Cover Van bed naar beter
  Van bed naar beter (boek)

Wespennest

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Schoonheidsspecialiste Charlotte Kers is eindelijk gescheiden van de doortrapte rijke Joep van Stijn.
  Na een heftig verleden zit Charlotte in een andere stad, terwijl de tweelingdochters hun eigen weg gaan.

  Charlotte snakt naar rust maar het lijkt haar niet gegund. Steeds gebeurt er iets waardoor de grond onder haar voeten vandaan geslagen wordt.

  Met haar jeugdvriendin en tegenpool Moniek blijft ze in contact en in de bistro maken ze kennis met de vlotte autoverkoper Robin, die Charlotte al eerder zag langsrijden in zijn cabriolet. Charlotte twijfelt of ze hem kan vertrouwen.

  Na het zoveelste telefoontje van haar dominante moeder, Thea, wordt het Charlotte allemaal teveel. Charlotte hoort vreemde geluiden, krijgt meer klachten, waar ze snel vanaf hoopt te komen.

  Als het tij lijkt te keren, na een aantal ontmoetingen met Robin en de anderen, maakt Charlotte een interessante ontwikkeling door waar ze sterker uit hoopt te komen.
  Helaas blijft Thea opduiken op de raarste momenten en laat Charlotte met allerlei vraagtekens achter.
  Moniek en Robin willen Charlotte helpen en krijgen een lumineus idee. Denken zij.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 336
  Uitgeverij : Simons
  ISBN : 9789463457804
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Maud is anders een heel pientere en ijverige meid!’ probeer ik, tegen beter weten in. Ondanks mijn gevoel voor rechtvaardigheid weet ik dat ik dit toch niet ga winnen. Dit voelt gewoon aan als een kinderachtig kleuterwedstrijdje, ma moet toch altijd gelijk hebben. Ik laat mijn lieve Maud niet beledigen. Die rottige ambivalentie ook. Ik draai me om en zie haar vergenoegend lachen om haar eigen woorden, net alsof ze me uitlacht. Maar waarom zou zij me uitlachen? Zo kinderachtig zou ze toch niet zijn geworden? Zo zou ze het toch niet bedoelen? Allerlei vragen komen op. Ik ben toch haar dochter, eigen vlees en bloed? Ze geeft toch wel om me, ook al zegt ze dit niet hardop? Omdat ze dat kennelijk niet heeft geleerd, of omdat ze niet zo open waren thuis in de oude strenge jaren? Ondanks mijn gedachten probeer ik weer verder te gaan met mijn kookkunsten. Het ruikt steeds lekkerder. Ik proef. Het gebakken gehakt met de saus is inmiddels eindelijk een beetje warm. Kalm ×
SERVICE
Contact
 
Vragen