€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Van bed naar beter
  Van bed naar beter (boek)
 • Cover ‘Wij horen met onze ogen!’ Hoe voelt gehoorverlies?
  ‘Wij horen met onze ogen!’ Hoe voelt gehoorverlies? (boek)

Wespennest

Désirée Simons • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Niet elke vrouw kan rekenen op de liefde en waardering van haar moeder. Niet iedere moeder is dan ook je beste vriendin. Moederliefde is niet iets vanzelfsprekends, als het gaat om steun en echte liefde. Moederliefde kan ook omslaan in haat.
  Zal Charlotte ooit kunnen rekenen op haar moeder?

  Charlotte Kers is gescheiden van de succesvolle Joep van Stijn. Na een heftig verleden en ondanks haar flashbacks, die zo nu en dan opdoemen, probeert ze opnieuw te beginnen in een andere stad, samen met haar twee dochters.
  Haar jeugdvriendin Moniek spreekt ze zo nu en dan. Samen met haar nieuwe vrienden maakt ze een interessante ontwikkeling door.
  Charlotte hoopt daar sterker uit te komen. Maar vanwege haar moeder moet ze wel erg veel moeite doen. Wat mankeert haar toch?


  Désirée Simons, schreef naast fictie, ook non-fictie.
  Boekenvandesiree.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 336
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463457804
  Datum publicatie : 08-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

‘Ik blijf hier een paar dagen logeren, Miep. Trek je maar niks van me aan en doe maar net alsof ik er niet ben.’ Doodgemoedereerd veegt ze haar sluike grijze haarlok naar achteren en neemt een slok van haar Senseo Lungo. Miep? ‘Eh… ik moet wel werken, hoor. Dat wist je wel,’ begin ik dapper, ‘en... ‘ Haar ogen beginnen een beetje bozig te fonkelen, alsof ik iets verkeerds heb gezegd. ‘Ja, ik weet het. Ik hoor te helpen. Het komt wel goed, hoor.’ Snel herstel ik mijn zin. Het moet toch wel lukken om een paar dagen net te doen alsof zij er niet is? Er waren toch ook weleens gezellige momenten tussen ons? Misschien dat ze dit keer wel weer in zo’n bui komt. Ik ben toch drie dagen bij Kim. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen