Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Word eens Wakker deel 3
  Word eens Wakker deel 3 (boek)
 • Cover Word eens wakker
  Word eens wakker (boek)

Word eens wakker deel 2

Geeft antwoord op onopgeloste vraagstukken

Martin-Jan Nuij • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Word eens wakker is een reeks waarvan dit deel twee is. Na het succes van deel één neemt de auteur ons wederom mee naar diverse locaties die volgens hem minstens 10.000 jaar oud zijn.
  De reguliere wetenschap denkt daar anders over. Dit boek draagt veel bewijzen aan voor het feit dat de geschiedenis van onze aarde een andere is dan tot nu toe gedacht.
  Welke relatie heeft bijvoorbeeld Stonehenge met losse stenen in de Sahara woestijn?
  Dit rijk geïllustreerde boek zal u duidelijk maken hoe het mogelijk is dat mensen die duizenden jaren geleden leefden bouwwerken als bijvoorbeeld Stonehenge bouwden zonder de technieken waarover wij nu beschikken.


  Martin-Jan Nuij is de eerste onderzoeker die ontdekte dat er een relatie is en die de vele puzzelstukjes bij elkaar bracht.

  Heeft u na het lezen van dit boek nog vragen dan kunt u de auteur zelf benaderen via de Facebook pagina word eens wakker: www.facebook.com/wordeenswakker

  Martin-Jan Nuij (17-12-1989) is een self-made onderzoeker, hij studeerde microbiologie & chemie en verdiepte zich in de wereld godsdiensten. Hij schreef eerder een boek in romanvorm over de diamantindustrie.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 246
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789082228120
  Datum publicatie : 06-2017
 • Inhoudsopgave
  Inleiding
  Stonehenge
  Leylijn
  Hunebedden
  Mu
  Lemuria
  Area 51
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Er zijn weinig woorden nodig om deze foto’s toe te lichten. Er zijn stenen verplaatst en er is cement gebruikt. Er is een foutieve restauratie gedaan dat een heel nieuw Stonehenge heeft gemaakt. Het Stonehenge van nu heeft een ouderdom van ongeveer zestig of zeventig jaar.
De stenen zijn echter veel ouder. De ouderdom van Stonehenge kan dus niet meer gekoppeld worden aan de ouderdom van de stenen.
Dit idee werd gesteund door Professor Christopher Chippindale van de University of Cambridge. Chippindale is naast zijn functie aan de universiteit ook senior curator van het Museum of Archaeology and Anthropology in Cambridge.
Chippindale kreeg steun van een student (Brian Edwards) die studeerde aan de University of the West of England in Bristol. Professor Chippindale en Edwards gingen campagne voeren om het publiek meer te laten weten over de restauratie van Stonehenge.
Archeoloog Julian Richards publiceerde in 2004 het boek ‘Stonehenge: A History in Photographs’. Dit boek wordt verzwegen door alle media kanalen. Tot op heden is er nog steeds alleen een eerste druk.

In de jaren 60 van de vorige eeuw nam het toerisme significant toe en besloot men om het parkeerterrein uit te breiden. Dit werd gerealiseerd in 1966 en 1967. Nu klinkt het nogal vreemd dat ze twee jaar nodig hadden om een parkeerplaats te maken. Maar Faith en Lance Vatcher (archeologen met de ambitie om een grote waarde te leveren) kregen lucht van deze bouwplannen. Zij gingen eerst het hele gebied uitkammen en vonden bijzondere dingen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen