Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Wraak kent geen winnaars

Peter Gortworst • Boek • paperback

 • Samenvatting

  Als Anja de ogen van haar gestorven vader sluit, zweert ze wraak. Het grote onrecht hem aangedaan, kan niet onbestraft blijven. Ze weet precies wie de dader is maar hoe en wanneer haar wraak over hem uitgestort wordt, weet ze nog niet. Het leven helpt haar. De meubelmakerij van haar man en zijn compagnon, een houthandelaar met een dubieuze reputatie, smokkelwaar, heel veel geld wat zomaar spoorloos verdwijnt en een knap, sexy vriendje waar ze het bed ook mee deelt, zijn een paar van de ingrediënten die haar helpen het doel te bereiken. De prijs is ongekend hoog en eens te meer blijkt dat wraak geen winnaars kent.

  Peter Gortworst is schrijver van korte verhalen. Het schrijven van een spannende, lezenswaardige roman was een braakliggend terrein en daarom een uitdaging. Het resultaat mag er zijn. De vlotte, eigen schrijfstijl en de vaak onderkoelde humor die zijn korte verhalen kenmerken, vindt men in dit boek ruimschoots terug.
  Zijn liefde voor de Nederlandse taal komt duidelijk naar voren in de geschreven tekst. De vakkennis en zijn levenswijsheid, de onverwachte wendingen, het aanleunen tegen de realiteit en de beschrijvingen van personages maken het een goed, spannend en boeiend boek.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 295
  Uitgeverij : Peter Gortworst
  ISBN : 9789464430288
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 2 reviews)

  23-10-2021
  Wraak kent geen winnaars
  k heb genoten van je boek. Ik moest er even inkomen na de overgang van het eerste naar het volgende hoofdstuk. Daarna kon ik het moeilijk wegleggen. Iets wat jij overigens makkelijk hebt gemaakt door de hoofdstukken kort te houden. Ik heb het mijn man aangeraden en die gaat het zeker ook lezen. Petje af voor al deze gecompliceerde verhaallijnen! Ik raad iedereen aan het boek te lezen.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  21-10-2021
  Wraak kent geen winnaars
  In eerste instantie leest ‘Wraak kent geen winnaars’ als een thriller. Steeds zijn er onverwachte wendingen die uitnodigen tot verder lezen. Daarnaast is er de stijl van Gortworst die je in zijn greep houdt: ogenschijnlijk luchtig en nuchter, met hier en daar humoristische en hilarische uitspraken, maar onderhuids is er een spanning voelbaar die steeds verder naar de oppervlakte wil komen. Zijn bij een thriller de karakters meestal niet erg uitgediept, in deze roman krijgen sommige personages, zoals Mark, meer aandacht. We komen te weten waarom hij tot sommige keuzes komt en we komen ook te weten dat hij soms keuzes maakt zonder precies te weten waarom. En hoe herkenbaar is dat. De verschillende verhaallijnen zijn zo natuurlijk in elkaar gevlochten dat dat op geen enkel moment storend werkt, maar het verhaal nog meer vaart geeft. Misschien had het gedrag van de zonen van Mark wat meer aandacht kunnen krijgen. Maar verder is dit een boek dat je met plezier leest en dat nog dagen in je hoofd blijft spoken. Het is te hopen dat Gortworst het niet laat bij zijn eerste roman. Ik zie uit naar de volgende!


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen