Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 51,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zakelijke communicatie Mondeling

Diddo van Zand • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zakelijke communicatie - Mondeling is een toegankelijk en eigentijds studieboek met een praktische insteek. Het bestaat uit vier modules die afzonderlijk of in samenhang met elkaar kunnen worden bestudeerd. Allereerst komen de basisprincipes van zakelijk communiceren aan de orde. Daarna staan diverse typen professionele gesprekken centraal en wordt samenwerken ruimschoots belicht. Ten slotte is er uitgebreid aandacht voor het voorbereiden en houden van presentaties.

  Deze tweede editie is volledig herzien en geactualiseerd. Het boek bevat alle theorie die
  je nodig hebt en op de website www.pearsonxtra.nl vind je al het oefenmateriaal, zoals
  opdrachten of checklists. Voor docenten zijn er assessmentopdrachten en verdiepingsstof
  beschikbaar.

  Karen Knispel heeft ruimschoots ervaring als docent, trainer en coach op het gebied van management, commercie en professionele mondelinge en schriftelijke communicatie. Zij is als zelfstandig trainer gevestigd in Amsterdam en heeft duizenden studenten, cursisten en trainees effectiever leren communiceren. Zie ook: www.karenknispel.nl.
  Annita Rogier heeft veel ervaring als psycholoog, trainer en coach op het gebied van communicatie en effectiviteit. Zij onderzocht het functioneren van vele managers en teams en leerde hen beter functioneren, communiceren en samenwerken.
  Diddo van Zand is psycholoog en directeur van ixly, een uitgeverij van online testen en HRwebapplicaties. Daarnaast adviseert hij organisaties op het gebied van HR-vraagstukken, zoals competentiemanagement, strategisch HRM en management development. Zie ook: www.ixly.nl.
  Roeland Bemelmans, oprichter van BTC - Bemelmans Training & Coaching, ontwikkelt organisaties in verandering naar meer effectiviteit. Zie ook: www.bemelmanstraining.com.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Pearson Benelux B.V.
  ISBN : 9789043023566
  Datum publicatie : 05-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 51,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen