Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zen

Merel Huisink • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ZEN is een zoektocht naar de oorsprong van het bestaan en bevat meditatieve foto’s en intuïtieve gedichten. Dit boek is een weerslag van de innerlijke wereld van kunstenaar-fotograaf Merel Huisink, waarmee zij de beschouwer aanzet tot het filosoferen over de ziel. Voor dit boek fotografeerde ze de natuur in Nederland en Italië.  
   
  Merel Huisink is zelfstandig kunstenaar-fotograaf. Na haar studie Art and Design behaalde ze de propedeuse aan de Hogeschool van de Kunsten te Tilburg, waarna ze begon als kunstschilder. Tijdens het schilderen kwam Merel erachter het contact met de buitenwereld te missen en stapte over naar de fotografie. Ze studeerde aan de University of Applied Photography in Amsterdam en vestigde zich daarna als autonoom fotograaf. 

  www.merelhuisink.com
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 285mm
  Aantal pagina's : 122
  Uitgeverij : Merel Huisink
  ISBN : 9789082629507
  Datum publicatie : 12-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  13-12-2016
  ZEN Merel Huisink
  Met dit prachtige fotoboek geeft de auteur uiting aan haar diepe liefde voor mens en natuur. Uit de combinatie van haar foto’s en eigen teksten spreekt een zekere intuitieve wijsheid.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 29,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen