€ 20,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zielenmeesters 3

Het evenwicht

Attie Dotinga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Halvar en Michaël zijn de twee zonen van Elfy en Samuël. Ze genieten van hun leven en vinden dat het tijd wordt voor een eigen stekje. Ze nemen intrek in de watertoren die hun ouders jaren geleden afgesloten door de strijd die ze leverden met de Schaduwwereld. Daar hebben de jongens echter geen boodschap aan. Ze geven een geweldig feest waarbij de portal naar de Schaduwwereld niet helemaal afgesloten blijkt te zijn. Dat hebben de broers echter zo opgelost. Ze zijn krachtiger Aingeals dan hun ouders, hun familie en iedereen die ze kennen. Maar daarbij behoort een speciale opdracht die ze tegen wil en dank moeten aannemen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 190mm
  Aantal pagina's : 208
  Uitgeverij : Falinn
  ISBN : 9789463457279
  Datum publicatie : 06-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Opeens viel zijn blik op de aanwezigen.
In eerste instantie was er niet echt iets raars te ontdekken, was het meer een gevoel dat hij had dat er iets niet klopte. “Mica is er iets?” vroeg Liene.
“Er klopt hier iets niet,” stelde hij vast.
Hij zag wat hem stoorde. Sommige gasten reageerden vreemd. Hij zag dat Adelinde met Lucy samen alle hapjes achter elkaar opaten. Normaal waren ze altijd op dieet, ook als je ze eens mee uit eten nam.
Thomas en Eric die hadden ruzie, wat onmogelijk was omdat het twee hele vredelievende mannen waren.
Simone zat alleen aan een tafeltje en verzamelde, glazen? En zo zag hij nog meer vreemd gedrag om zich heen.
“Zie jij wat ik zie?” vroeg Michaël en hij was zo alert met al zijn zintuigen op vol vermogen, dat de invloed van alcohol op hem totaal verdween. Hij ging staan en voelde de dreiging. Hij was klaar was om toe te slaan vanuit verdediging.
Opeens ving Michaël de blik van Halvar op, die ook voelde dat er iets mis was. Ook hij was volledig aanwezig en negeerde de twee meisjes die om zijn gunsten vochten.
Halvar knikte licht naar Michaël en zoals altijd in gevaar, voelde ze elkaar zonder woorden aan. Ze werden dan ook wel eens, de Siamese tweeling genoemd als het om gevaarlijke situaties ging.
Tegelijk wendden ze hun engelen energie aan en spreidden dat uit als een deken over de aanwezigen, totdat Michaël voelde dat de energie die er hing, weer een normale hoeveelheid zware en lichte bestanddelen had. Meteen reageerden de beïnvloedde mensen verbaasd op wat ze aan het doen waren, stopten er mee en probeerden weer in evenwicht te komen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen