€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Mindgame
  Mindgame (boek)
 • Cover De gevallen vrouw
  De gevallen vrouw (boek)

Zij is van mij

Iris Luijten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zij zijn biseksueel of lesbisch. Ze denken alleen aan zichzelf en daten voortdurend in de online wereld. Ze zijn een lust voor het oog van de 35-jarige Kimm. Als zij besluit in het geheim te gaan daten, weet ze nog niet wat haar dates te wachten staat. Wanneer date Dagmar een paar dagen later dood wordt teruggevonden, ziet rechercheur Fred van der bomen Kimm als hoofdverdachte. Kimm is er desondanks alles aan gelegen om haar dateverslaving verborgen te houden voor Liek. Wat ze niet weet, is dat die al op de hoogte is, maar ook zo haar geheimen heeft. Een spannend verhaal over vertrouwen, dating en jaloezie. Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, liefde en onrecht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 266
  Uitgeverij : Luijten I.
  ISBN : 9789464061147
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik stond in het donker tegen de stam van een boom en be-keek haar door het verlichte raam. Ze wiegde met haar heu-pen in haar wijde countryrok. Kimms date zag er voortreffe-lijk uit. Het was hun eerste ontmoeting met elkaar, al was het een vage via relatieplanet.nl. Honderden vrouwen zag ik voorbijkomen als ik op internet vertoefde en de profielna-men naar beneden scrolde die Kimm had bekeken. Ze had tamelijk veel aandacht van beide geslachten.

Circa twee weken geleden had ik een nepaccount aangemaakt, zodat ik haar online bezigheden kon volgen. Mijn profiel was niet openbaar, alleen betalende leden konden reageren. Er was niemand die mij boeide, behalve Kimm. Ik kende haar al uit het echte leven, ze was tenslotte al vijf jaar mijn partner en het beviel me niets waar ze mee bezig was. Toch confronteerde ik haar niet met haar vrijbuitersgedrag. Ik had andere plannen. Ik wilde niet dat ze mij herkende, daarom gebruikte ik als profielnaam “nieuwsgierige vrouw”. Een fraaie foto erbij, van Google geplukt. Een waarvan ik dacht dat die haar zou aanspreken. Ik wilde graag met haar afspreken en wachtte geduldig af tot ze mij vond. En dat deed ze. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen