€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zijn en Bezieling in 6 motivaties

Hans Brockhuis • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek is ingedeeld in 6 'motivaties', waarbij iedere motivatie 'lichter' van kleur, intentie en energie, is dan de voorgaande.

  In de eerste motivatie bespreek ik het turbulente leven van iemand die maar moeilijk met het leven in het reine kan komen, maar na ontvangst van een donorhart en -lever, min of meer de levensinstelling van de donor overneemt.
  De 2e motivatie bestaat uit reisverhalen met soms bijzondere spirituele verschijnselen die – meestal onverwacht - op ons pad zijn gekomen.
  Mara Oldenburg is de inspirator van de 3e motivatie. Zij is behalve zakelijk ook erg gevoelig, en daarom stuit ook zij op allerhande gebeurtenissen die als esoterisch beschouwd kunnen worden.
  De 4e motivatie bestaat uit 'vingerwijzingen'. die precies die aanwijzing wil overbrengen wat het verhaal probeert te vertellen. Het wordt allemaal steeds lichter.
  Reïncarnatie is het onderwerp van de 5e motivatie. De verhalen spelen zich af in de context van verschillende tijdsperioden uit het verleden.
  Tenslotte, de 6e motivatie, bezit de lichtste energie van allemaal en beschrijft gebeurtenissen die vanuit een hoger perspectief worden gadegeslagen. Ze zijn mij, door eerder overgegane geliefden, vanuit de hogere wereld aangereikt. Als we over lichtheid spreken, dan moet het licht, dat uit deze verhalen spreekt, duidelijk waarneembaar zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 214
  Uitgeverij : Eeuwig Leven Uitgeverij
  ISBN : 9789492104236
  Datum publicatie : 09-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen