Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 15,90


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zijn

F. Tathagata • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ZIJN
  Florian Tathagata
  Dit is een boek over het leven en de overtuigingen die ons scheiden van de enige tijd en plaats waar het leven te vinden is, overtuigingen die ons verhinderen gewoon maar te zijn.
  De gesprekken die het uitgangspunt vormen voor dit boek zijn voornamelijk de gedachtewisselingen tussen FLORIAN TATHAGATA en deelnemers aan een tiendaagse retraite in januari 2005, aan de voet van de heilige berg Arunachala in Zuid-India.
  Je wordt uitgenodigd bij het lezen van het boek deel te hebben aan de bijzondere energie van de retraite en mee te doen aan het onderzoek naar wat waar is.
  Mijn ervaring, als ik FLORIAN TATHAGATA hoor, is dat ik voornamelijk vanuit het hart luister. Als het luisteren afdwaalt naar het hoofd, word ik zachtjes weer naar het hart en het lichaam teruggebracht. Ik nodig je van harte uit net als ik vanuit het hart te luisteren terwijl je dit boek leest. Een van de voornaamste dingen die ik in mijn tijd bij Florian heb geleerd, is niet toe te geven aan de neiging altijd antwoord te willen hebben en meer waarde toe te kennen aan de juiste vragen. Het boek is niet bedoeld iets aan de kennisvoorraad van de geest toe te voegen, maar is bedoeld als aanmoediging om telkens opnieuw te onderzoeken wat er werkt in het leven en wat niet. In dit onderzoek werken goede vragen voor ons op een manier waarop antwoorden dat niet kunnen. Jim Whiting
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 124mm x 199mm
  Aantal pagina's : 118
  Uitgeverij : Samsara Uitgeverij b.v.
  ISBN : 9789077228432
  Datum publicatie : 04-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,90


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen