€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zomaar een leven

Autobiografie

Hans Bakermans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deze autobiografie heeft mijn leven veranderd, niet dat het zo bijzonder is.Maar ik vond eindelijk dat ik toch wel iets heb toegevoegd aan het leven.Het is geschreven op mijn manier ik had geen enkel voorbeeld ooit gezien dus het is ook nog eens authentiek.Ik merkte dat zonder dat ik dat eerder besefte dat ik altijd met het sociale leven bezig ben geweest.En ik voel me daar uitermate goed bij nu.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Hanssie
  ISBN : 9789464063134
  Datum publicatie : 07-2020
 • Inhoudsopgave
  mijn leven vanaf 3 jaartelkens in periodes van 7 jaarmet telkens een 10tal muziek nummers die ik in die tijd mooier vond dan anderemet werk.hobby`svakanties
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De meeste ouderen herinneren zich pas iets van hun kindsheid vanaf 5-jarige leeftijd, tenzij er iets schokkendst gebeurt een oorlog of dood en verderf. In mijn geval was het de dood van mijn moeder, ik was 3 jaar toen ze stierf en dat heeft heel veel invloed gehad op mijn gedrag in mijn leven.
Allereerst ben ik veel herinnert door ooms en tantes, aan dingen die ik gezegd en gedaan heb tijdens de begrafenis, allerlei dingen die kinderen in hun onschuld wel eens zeggen, maar ik weet daar niets van.
Mijn eerste echte herinnering en die heb ik nog als de dag van gisteren is dat mijn vader verkering had (of een oogje) op mevr. Waterschoot, en daar waren mijn broer en zus het niet mee eens.
Of het te vroeg was of dat ze haar niet leuk vonden, ik weet het niet, ik weet wel dat ze vanaf de bolksheuvel de Willibrorduslaan ingereden kwam en dat ik haar van de fiets trok, opgejut door de verhalen thuis van mijn broer Wil en zus Netta.
Maar toch was dit mijn allereerste initiatief, weliswaar niet erg positief maar toch, min of meer goed bedoeld.
Mijn vader was dus op zoek naar een vrouw die 2 pubers en een ventje van 8 en een kleuter van 4 moest opvoeden.
Omdat hij nogal veel buurten (ofwel veel tijd verkletste) werd hij gewezen op een vrouw in Ospel, ze hadden gezegd dat daar een flinke vrijgezel zat. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen