€ 116,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oncologie

A.D. KLaren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Op het gebied van onderzoek en behandeling van de patiënt met kanker worden voortdurend vorderingen gemaakt. Ook de ontwikkelingen in de verpleegkunde, in het bijzonder de oncologieverpleegkunde, staan niet stil. Tijd derhalve om het standaardwerk De Kankerpatiënt een grote metamorfose te laten ondergaan.
  De veranderingen in inhoud en structuur zijn zo ingrijpend dat het boek nu onder een andere titel verschijnt: Oncologie, Handboek voor verpleegkundigen en andere hulpverleners. Het boek bestaat uit drie delen. Het eerste deel beschrijft de achtergronden van kanker, het kankeronderzoek en de generieke verpleegproblemen bij oncologische patiënten. In het tweede deel worden de behandelmogelijkheden en de daaruit voortvloeiende verpleegkundige interventies beschreven. Bijzondere aandacht wordt gegeven aan de patiënt in de palliatieve fase omdat een groot deel van de kankerpatiënten hier uiteindelijk in terecht komt. In deel drie: specifieke oncologie, worden de verschillende tumorsoorten besproken. Speciale aandacht wordt besteed aan kanker bij kinderen, kanker bij ouderen en kanker en erfelijkheid.

  Het boek bevat veel casuïstiek om de problematiek en de complexiteit van de oncologische zorg inzichtelijk te maken en de lezer een beeld te geven van het proces dat de patiënt doorloopt. De kracht van dit oncologieboek is dat bijna alle hoofdstukken zijn geschreven door oncologieverpleegkundigen en medisch specialisten uit het betreffende vakgebied.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 243mm
  Aantal pagina's : 707
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789031342839
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 116,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen