Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zuiver geweten

een historische thriller over eer, vriendschap en verraad

Guus Arnouts • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De veteraan Flavius overdenkt zijn rustige leven op zijn landgoed vlakbij de havenstad Ostia. Het leven in Rome is hem te druk, de stad waar een nieuwe beau monde ontstaan is na de dood van keizer Augustus. Romeinse deugden, normen en waarden die eens het rijk sierden, zijn ver te zoeken en de eeuwige stad verandert langzaam in een broeinest van lust en geweld.
  Als Flavius' familienaam besmeurd wordt met gokschulden, blijkt ook zijn boezemvriend Lucius Rufus een dubbelrol te spelen. Spoken uit Flavius zijn verleden steken de kop op. Zal ook zijn eigen, zekere toekomst afglijden naar de rand van chaos?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 105
  Uitgeverij : PUMBO
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)

  11-08-2016
  Zuiver geweten
  Pakkende, heldere en boeiend geschreven debuut roman van een nieuw jong talent. De roman boeit vanaf de eerste pagina en neemt de lezer mee naar het onbekende patriarchaat in het oude Rome. Geschiedkundig goed onderbouwt met leuke weetjes (beton was er echt al in het oude Rome) en niet meteen te vangen in één stijl. Geschiedenis, detective, romantiek en lichte erotiek, alle stijlen komen tezamen zonder dat het te licht of platvloers wordt. Niet onvermeld mag blijven dat de mooie illustratie van omslag een stijlvol cryptisch beeld van de inhoud weergeeft. Ik hoop op meer.

     boeiend
     geschiedkundig goed onderbouwd

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 14,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen