Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Zuster Liefde

Verpleegtastisch Roze!

Mieke Philippi • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Statusverandering na statusverandering ziet Sophie haar vrienden een relatie krijgen. Maar waar blijft haar prinses op het witte paard? Haar ietwat slechte zelfbeeld en neiging om snel verliefd te worden helpen niet mee de ware te vinden.
  Haar toekomstbeeld lijkt helemaal in duigen te vallen als ze een brief van haar school krijgt dat ze misschien moet stoppen met haar opleiding tot verpleegkundige.

  Juist dan blijkt het avontuur te beginnen. Op een plek waar ze het nooit verwacht had.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 215mm
  Aantal pagina's : 167
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789082846904
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Nachtbraken
  2. Overal roze
  3. Tik tok
  4. Facebookperikelen
  5. Een droom
  6. Liefde is… of toch niet?
  7. Verdacht
  8. Verraden
  9. Een plotselinge ommekeer
  10. Oefening baart kunst
  11. Oh mijn god!
  12. Zwijmelen en ploeteren
  13. Een kern van waarheid
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

"Ze lacht terwijl ze naar me toe loopt. Ze draagt haar spijkerblouse losjes om haar lichaam. Een zwart shirtje eronder en een stoere donkerblauwe jeans. Alles klopt aan haar. Haar blonde haar is losjes in een dubbelgevouwen staartje vastgemaakt. Ze steekt de hand waarin ze de rugzak vasthoudt naar me uit. Met toenemende zenuwen neem ik de rugzak aan. 'Dankjewel,' mompel ik en draai me om, omdat ik me geen houding weet te geven. Ik maak mijn rugzak open en ga op zoek naar mijn flesje water. Wat krijg je een droge mond van vlinders in je buik! Opeens voel ik zachtjes een arm om me heen slaan. Een behaaglijk gevoel verspreidt zich net zo snel door mijn lichaam als mijn hartslag die omhoog schiet, maar voordat ik me kan bewegen heeft ze me in een zachte omhelzing gehuld. Ze kijkt me aan met stralende ogen en glimlacht verlegen. Even zucht ik in het moment terwijl ze langzaam haar hoofd naar de mijne toe beweegt. Ik sluit mijn ogen, overweldigd in het moment." ×
SERVICE
Contact
 
Vragen