Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 13,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Volbracht
  Volbracht (boek)

Zwerftochten langs het Haringvliet

Tino van Kampen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tino van Kampen is een gepassioneerd natuurliefhebber. Vooral vogels trekken zijn aandacht. Vaak maakt hij zijn zwerftochten door de natuur alleen, maar inmiddels leidt hij ook excursies voor Natuurmonumenten. Omdat hij ook graag schrijft, kwam hij op het idee om zijn verhalen aan het papier toe te vertrouwen. Elke maand verschijnt er een van zijn ‘zwerftochten’, langs voornamelijk het Haringvliet in Groot Goeree Overflakkee, een regionale krant. In deze uitgave staan al zijn eerdere in de krant verschenen tochten beschreven.

  Wilt u meer lezen van Tino? Neem dan een kijkje op zijn blog.

  http://wwwdeliterator.blogspot.com/
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 111
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789464060232
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 13,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

En opeens is daar tussen regen- en stormdagen door een stralende winterdag. Alsof het voorjaar is. Soms heb ik de drang om als de ochtend gloort de rugzak om te hangen en lopend de wijde wereld in te trekken. Vandaag is zo’n dag. In nog geen vijf minuten sta ik na de voordeur achter mij dichtgetrokken te hebben tussen de weilanden, waar hazen elkaar najagen, spreeuwenbollen de meest wonderlijke mozaïeken vormen en brandganzen bij honderden het gras kort grazen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen