Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • 50 tinten nee (ePUB)

 • 50 tinten nee (boek)

50 tinten nee

Willem Vermaak • ebook • epub

 • Samenvatting
  Nee zeggen is niet altijd even gemakkelijk en kan niet altijd op dezelfde manier. Nee zeggen is zelfs niet altijd mogelijk. Maar nee zeggen is wel ja zeggen tegen de juiste dingen. Een essentiële vaardigheid om je effectiviteit te vergroten als Product Owner met een key rol binnen Scrum. Effectief stakeholdermanagement voor de Product Owner Hoe ga je als Product Owner om met je stakeholders? En hoe zeg je effectief nee? Op deze en diverse andere vragen geeft 50 tinten nee antwoord, op 50 verschillende manieren. 50 tinten nee om toe te passen in de praktijk De vele concrete voorbeelden en inzichten, die de auteurs putten uit hun jarenlange ervaring als Professional Scrum Trainers en consultants, bieden je waardevolle tips en handvatten om in actie te komen. Voor wie is dit boek? Ben je geen Product Owner, maar wil je wel effectiever worden in stakeholdermanagement? Ook dan is dit boek een absolute aanrader!
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Willem Vermaak
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789058754967
  Datum publicatie : 02-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,25


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen