Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 27,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur


 • Aanbestedingsrecht voor overheden (ePUB)

 • Aanbestedingswet (ePUB)

Aanbestedingsrecht voor nutsbedrijven

M.J.J.M. Essers • ebook • epub

 • Samenvatting
  'Aanbestedingsrecht voor nutsbedrijven' behandelt op praktische en overzichtelijke wijze het Nederlandse en Europese aanbestedingsrecht. Zowel de Richtlijn Nutssectoren en het Bass als het mededingingsrecht en het ARN 2006 komen uitvoerig aan de orde. Ook wordt vooruitgekeken naar de Aanbestedingswet die thans in voorbereiding is. Door verwerking van meer dan 400 recente uitspraken van rechters in aanbestedingszaken biedt het boek een vrijwel compleet overzicht van het aanbestedingsrecht voor nutsbedrijven. Dit boek is bedoeld voor juristen, adviseurs en ondernemingen die in de praktijk met het aanbestedingsrecht werken. Per stap wordt de voorbereiding en uitvoering van aanbestedingsprocedures beschreven en wordt het toepasselijk recht toegelicht. Daarnaast worden de uitgangspunten voor een verantwoord aanbestedingsbeleid behandeld, waardoor het boek tevens een leidraad biedt voor bestuurders en beleidsmedewerkers van nutsbedrijven. De auteur is advocaat bij Loyens & Loeff. Sinds vele jaren procedeert en adviseert hij op het gebied van het aanbestedingsrecht. Een belangrijk onderdeel van zijn praktijk is de advisering van aanbesteders bij de vormgeving van hun aanbestedingsbeleid.
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : M.J.J.M. Essers
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Adobe DRM   Informatie 
  Uitgeverij : Reed business
  ISBN : 9789035249080
  Datum publicatie : 06-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,50


PRINT boek

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen