Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.
Alleen via uitgever verkrijgbaar. ×

€ 4,99


PRINT boek

  € 7,50

PDF ebook

niet beschikbaar

All inclusive aan de keukentafel

Mooncake • ebook • epub

 • Samenvatting
  All-inclusive aan de keukentafel van Jonneke de Zeeuw (a.k.a. Mooncake) is een culinaire ode aan de keukens die Nederland rijk is. Want in de historie van dit vlakke land was er culinair gezien geen betere tijd om te leven dan nu. Of je nu opgroeide met sellou, sekihan of beschuit met muisjes bij geboortes, madame-jeanette door je stamppot doet, of al in huilen uitbarst bij de aanblik: dit boek is voor jou. Op positieve, humoristische en watertandende wijze deelt Jonneke haar verfrissende visie over de stand van zaken rondom diversiteit en inclusie in ons culinaire landschap. Want divers is dat zeker, maar is het ook inclusief? ‘Een belangrijk en humoristisch boek over ons nieuwe culinaire landschap. – MURAT ISIK ‘Een vurig pamflet waarvan je hart sneller gaat kloppen en het water je in de mond loopt.’ – JOHAN FRETZ
 • Productinformatie
  Binding : Epub
  Auteur : Mooncake
  Bestandstype : epub
  Distributievorm : Ebook (digitaal)
  Aantal pagina's : Afhankelijk van e-reader
  Beveiliging : Digitaal watermerk (social DRM)   Informatie 
  Uitgeverij : Kosmos Uitgevers
  ISBN : 9789021584607
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 4,99


PRINT boek

  € 7,50

PDF ebook

niet beschikbaar

Alleen via uitgever verkrijgbaar.
Veilig betalen Logo
Delen 

Informatie
Herroepingsrecht is uitgesloten voor eBooks. Een download van een eBook of luisterboek is niet meer te herroepen op het moment dat u, na aanschaf van het e-book, de download heeft gestart.

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen